Vacature Bakwagenchauffeur

Bakwagenchauffeur in Lisse

Stel je eens voor, als bakwagenchauffeur kun je vrijwel overal aan de slag, maar wat als ik je vertel dat je nergens anders zo'n geweldige ervaring zult hebben als bij onze opdrachtgever? Klinkt als een uitdaging, toch?

Jouw avontuur begint om 06:00 uur op de locatie van onze opdrachtgever. Als bakwagenchauffeur wachten er vandaag weer 8 tot 20 boeiende losadressen op je, en nadat je de eerste slok van je dampende kop koffie hebt genomen, ben je klaar voor actie. Je vervoert stukgoederen op pallets, en met je handige pompwagen maak je het lossen een fluitje van een cent. Onze opdrachtgever staat bekend als een bedrijf dat echt om zijn personeel geeft, en dat zul je meteen merken.

Na een dag vol uitdagingen en voldoening, rijd je rond 17:00 uur weer richting huis. Onze opdrachtgever, gevestigd in de buurt van Nieuw-Vennep, staat garant voor uitstekende arbeidsvoorwaarden en een fantastische werksfeer. Hier zul jij je als bakwagenchauffeur meteen thuis voelen!

Dus, ben jij de bakwagenchauffeur die we zoeken? Zin in deze geweldige kans van maandag tot en met vrijdag? Stuur dan als de bliksem je cv naar amsterdam@iqselect.nl of bel ons op 020-2385555.

Als je nieuwsgierig bent naar andere vacatures, kom dan gerust langs voor een gezellig kopje koffie. Jouw toekomst als bakwagenchauffeur bij IQ Select wacht!Functie:Chauffeur C, Bakwagenchauffeur
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IQ Select via amsterdam@iqselect.nl of 020-2385555. Of bezoek hun website http://otys.iqselect.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Bakwagenchauffeur IQ Select 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures