Vacature Chef Kok Top

Chef Kok Top in Hoofddorp

Logo of Werken bij D&B The Facility Group

Chef kok

32 uur Hoofddorp Top Locatie

Chef kok bij D&B's cateringbedrijf We CanteenChef kok bij D&B's cateringbedrijf We Canteen

32 uur Hoofddorp Top Locatie

Een ultra moderne nieuw locatie opent zijn deuren medio juli!

• Centraal gelegen bij Station Hoofddorp
• Werken met verse producten
• Creatieve en innovatieve vrijheid
• Weekend & avond vrij

Direct naar Start In het kort Een dag als... Groeipad (N)iets voor jou?

Dit ben jij

Leidinggevende ervaring in de keuken Je hebt affiniteit met gezonde voeding Regel-& trendvolger

Wij bieden jou

Een opstart locatie waar alles vanaf moment één geregeld moet worden Een functie van 32 uur; van maandag tot donderdag Een salaris comfort CAO Catering Flexibele secundaire arbeidsvoorwaarden

Met ons multiculturele team van meer dan 50 nationaliteiten brengen we diverse perspectieven en frisse ideeën samen, wat resulteert in unieke en spraakmakende zuivelproducten en verschillende yoghurts.

Op de locatie in Hoofddorp verlenen wij de service voor de koffiebar, het restaurant en hebben we een breed portefeuille aan banqueting partijen. Met dagelijks zo'n 200 gasten per dag willen wij hét perfect visitekaartje afleveren en er voor zorgen dat de gasten niks ontbreekt.

Samen met de catering manager zorg je ervoor dat je de gasten blijft verassen met wekelijks een nieuw gastronomisch menu. Creativiteit en innovatie staat hierin centraal. Jij tilt niet alleen de gerechten naar een hoger niveau, maar creëert ook betoverende ervaringen voor onze gasten!

Solliciteren kan tot 31 mei 2024.

Chefkok bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenChefkok bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

Een dag bij foodcourt Blue

07:00 08:00 09:00 10:00 11:00 12:00 13:00 14:00 15:00

Dagopstart

Je loopt een rondje door de keuken, en zet al het apparatuur aan! Je pakt een kopje koffie en schrijft de planning voor vandaag uit.

Ontbijt klaarzetten

Je gaat gelijk aan de slag om het ontbijt klaar te zetten. Yoghurt bar, fruitsalades en lekkere pastries uit de oven!

Mise en place

Het ontbijt staat klaar. Gelijk door met de voorbereiding van de lunch. De catering medewerker komt jouw helpen met wat taken!

Lunch klaarzetten

Lunchtijd

De medewerkers komen allemaal genieten van de heerlijke lunch. Van de warme maaltijd tot de warme soepen en de make your own-sandwich bar!

Pauze

Gezamenlijk met het hele team gaan jullie lunchen. Wel verdiend.

Blue evenings voorbereiden

Opruimen en schoonmaken

De lunch is geweest, de laatste spullen moeten opgeruimd worden, er moet schoongemaakt worden en de laatst bestellingen moeten opgeruimd worden!

Je loopt een rondje door de keuken, en zet al het apparatuur aan! Je pakt een kopje koffie en schrijft de planning voor vandaag uit.

Je gaat gelijk aan de slag om het ontbijt klaar te zetten. Yoghurt bar, fruitsalades en lekkere pastries uit de oven!

Het ontbijt staat klaar. Gelijk door met de voorbereiding van de lunch. De catering medewerker komt jouw helpen met wat taken!

De medewerkers komen allemaal genieten van de heerlijke lunch. Van de warme maaltijd tot de warme soepen en de make your own-sandwich bar!

Gezamenlijk met het hele team gaan jullie lunchen. Wel verdiend.

De lunch is geweest, de laatste spullen moeten opgeruimd worden, er moet schoongemaakt worden en de laatst bestellingen moeten opgeruimd worden!

Groeipad

Groei mee met D&B

Binnen D&B zijn er veel mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.

Chef kok

Deze vacature

Waarom werken bij The Happy Few?

The Happy Few - We Canteen - Leuke collega's

The Happy Few - We Canteen - Samsung

Placeholder Cateringmedewerker bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenPlaceholder Cateringmedewerker bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

The Happy Few - We Canteen - Leuke collega's

Placeholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We CanteenPlaceholder Chef bij D&B's Cateringbedrijf We Canteen

The Happy Few - We Canteen - Samsung

Pas jij in #theHappyFew?

Is dit (n)iets voor jou?

Gastvrij

Met jouw Hospitality-mindset weet jij verwachtingen te overtreffen en komen mensen de volgende dag graag bij je terug. Jij maakt een onuitwisbare indruk op je omgeving.

Initiatief

Jij hebt oog voor detail en vindt het een uitdaging om je werkplek te verbeteren. Jij bouwt snel waardevolle relaties op.

Enthousiast

Jij bent vrolijk, energiek en houdt ervan om mensen blij te maken. Jij bent een echte ambassadeur voor het bedrijf waar je werkt.

Voorspelbaar

Jij vindt het fijn om aan het begin van de dag exact te weten wat je kunt verwachten. Van afwisseling in je werkzaamheden houd jij niet zo.

Individueel

Je doet graag je eigen ding. Op de voorgrond treden is niets voor jou.

Van een stapje extra zetten word jij niet vrolijk. Het uitvoeren van je dagelijkse taken vind jij meer dan genoeg.

Sollicitatieprocedure

Vragen over werken bij D&B?

Neem contact op met een van onze recruiters via



Functie:chef kok
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met D&B The Facility Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures sassenheim
  2. Chef Kok Top D&B The Facility Group 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures