Vacature Collega Spoelkeuken

Collega Spoelkeuken in Lisse

Collega Spoelkeuken

Voor ons restaurant 'Eten in de Proeftuin' zoeken wij een gezellige collega die zorgt voor een blinkend schone vaat, een spoelkeuken die spic & span is en die altijd een flinke berg gezelligheid meeneemt naar zijn/ haar werk. Ben jij gastvrij en staat hygiëne hoog op jouw prioriteitenlijstje? Dan zoekt Intratuin Lisse JOU! Deze vacature staat open voor fulltimers, parttimers en weekendkrachten.

Wat ga je doen?
Als afwasser ontferm jij je over onze spoelkeuken. Je zorgt ervoor dat er geen vlekje meer te vinden is op ons servies, glaswerk, bestek en de keukenmaterialen! Dit hoef je natuurlijk niet allemaal met de hand te doen: er staat een gloednieuwe afwasmachine op je te wachten 😉 Na het afwassen zorg je dat alles goed wordt gesorteerd en opgeborgen op de juiste plek. Is het druk in het restaurant? Dan vind je het leuk om daar bij te springen en te zorgen dat de lege tafels binnen no-time weer klaar zijn voor de volgende gasten.

Het komt hierbij goed van pas als je:

  • Oog voor detail hebt;
  • Lekker veel energie hebt om te knallen op de drukke momenten;
  • Het leuk vindt om zowel voor als achter de schermen te werken.

  • Je werkt op een heerlijk groen 'kantoor'!
  • Als werknemer krijg je een fijne personeelskorting;
  • Je geniet met 20% korting van de lekkernijen uit ons restaurant;
  • Waar hard gewerkt wordt, moet ook gefeest kunnen worden! En laten we daar bij Intratuin Lisse nou net héél goed in zijn . Verspreid over het jaar organiseert onze feestcommissie de leukste activiteiten voor ons team;

Ook heel leuk: na je proeftijd krijg je van ons een boom, kamerplant of heester cadeau. Zo start je direct met vergroenen!

Leuk om te weten
Wist je dat Intratuin Lisse een gloednieuwe vestiging is? In het voorjaar van 2022 werd onze prachtige winkel geopend. En we zijn nog niet klaar! We bouwen hard verder om in de herfst de totale winkeloppervlakte van 15.000m2 in gebruik te kunnen nemen.

Ons team is collegiaal, hecht en vooral heel enthousiast. Samen zetten we elke dag ons beste beentje voor om ervoor te zorgen dat alle klanten met een grote glimlach (en een volle kofferbak ;)) de winkel verlaten.

Ben jij de collega waar we naar op zoek zijn? Laat van je horen door te reageren via de link. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!Functie:collega spoelkeuken
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intratuin via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Collega Spoelkeuken Intratuin 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures