Vacature Commercieel medewerker binnendienst

Commercieel medewerker binnendienst in Noordwijkerhout

Als commercieel binnendienst medewerker help je alle klanten met het vinden van de juiste oplossingen voor hun specifieke behoeften. Wat de vraag ook is: je vindt altijd een creatieve oplossing om het maatwerk te bieden waar jullie bekend om staan: industriële hoogwaardige doseersluizen en wisselkleppen. Ze worden over de hele wereld gebruikt en ingezet in de droge stoffen bulkindustrie. Daarom is het belangrijk dat je verschillende talen spreekt, flexibel én klantgericht bent zodat je klanten en relaties kan onderhouden uit verschillende tijdzones. 

Jouw werkzaamheden bestaan uit het volgende: 

  • Je stelt offertes op en volgt deze dan ook op;
  • Je adviseert klanten over de producten en diensten en zoekt samen met hen naar de juiste oplossingen;
  • Je onderhoudt relaties met klanten;
  • Je werkt nauw samen met het verkoopteam en de productieafdeling.

Dit betreft een fulltime functie, maar parttime is bespreekbaar. Functie:Commercieel Medewerker Binnendienst, Commercieel medewerker binnendienst
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4120 – 4120
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via s.dubbeldeman@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Commercieel medewerker binnendienst Olympia 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures