Vacature Coördinator

Coördinator in Lisse

Coördinator Heemtuin Lisse gezocht!

In Lisse ligt al meer dan 30 jaar een kleine maar prachtige heemtuin. Omgeven door de historische Rijn- of Ringsloot, de Zemelpoldermolen en een weiland behorend bij een boerderij uit de achttiende eeuw, vormt de heemtuin een bijzondere plek waar natuurbeleving en natuureducatie op de eerste plaats komen. In de verschillende biotopen groeien ruim 300 soorten planten waaronder vele zeldzame en bij de wet beschermde.

Na 30 jaar het werk en de vrijwilligersgroep in de heemtuin met veel plezier en enthousiasme te hebben begeleid, moet de coördinator helaas stoppen met deze taak.

Dat betekent dat de vrijwilligers van de Heemtuin Lisse een deskundige op het gebied van wilde planten gaan missen. Daarom zijn zij op zoek naar een nieuwe coördinator.

In de heemtuin is een beheerplan aanwezig, dat per maand en per biotoop de jaarlijks terugkerende werkzaamheden beschrijft. Er is een uitgebreid aanbod aan educatieve materialen, zowel voor schooljeugd als voor volwassenen. Meerdere vrijwilligers hebben een jarenlange ervaring in het heemgroen, maar hebben toch graag iemand die regelmatig de lijnen uitzet.

Bent u iemand met interesse in wilde planten? Iemand die regelmatig (het hoeft niet per se iedere week) met de enthousiaste groep vrijwilligers wil samenwerken? Iemand die deze groene oase wil helpen in stand houden zodat deze inspirerende plek gedeeld kan worden met zoveel mogelijk anderen? Kent u misschien iemand die hiervoor geschikt is?

Dan komen de vrijwilligers graag in contact met u!

Voor vragen, reacties of suggesties kunt u contact opnemen viaFunctie:coördinator
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Platform ZelfDoen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Coördinator Platform ZelfDoen 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures