Vacature Enthousiaste, Sous Chef

Enthousiaste, Sous Chef in Sassenheim

Van der Valk Hotel Sassenheim Leiden logo

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Homepagina

Hotel Sassenheim-Leiden

Van der Valk Hotel Sassenheim Leiden logo

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Homepagina

  • Vacatures

  • Hotel Sassenheim-Leiden

    Van der Valk Hotel Sassenheim Leiden logo

Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden Homepagina

Sous Chef Zuid-Afrikaans Restaurant de Paarl

  • Sassenheim
Keuken

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Breng jij de Zuid-Afrikaanse keuken van ons nieuw te openen restaurant & evenementenlocatie, de Paarl, tot leven? Wij zoeken een enthousiaste, sous chef met kennis van en passie voor de Zuid-Afrikaanse keuken!


Als Sous Chef van ons nieuwe Zuid-Afrikaanse F&B concept ben en jij de rechterhand van de Chef Kok van het restaurant. Samen met de chef ben jij verantwoordelijk voor de gerechten die aan de gasten worden geserveerd. Jij inspireert en traint een klein zelfstandig team om samen iedere dag de meest authentieke Zuid-Afrikaanse smaakbeleving voor de gast neer te zetten. Jouw taken en verantwoordelijkheden als Sous Chef van de Paarl zijn onder andere:

  • Het leidinggeven aan het keukenteam van de Paarl
  • Het meebedenken en creëren van het Zuid-Afrikaanse menu en buffetten
  • Het opleiden van jouw team d.m.v. het verspreiden van jouw kennis van de Zuid-Afrikaanse keuken.
  • Het monitoren van de kwaliteit van de te serveren gerechten
  • Het toezien op naleving van veiligheid & HACCP richtlijnen
  • De inkoop en voorraadbeheer van benodigde producten en ingrediënten

Vereisten

  • Je bent in het bezit van een koksdiploma en minimaal 1 jaar ervaring als sous chef
  • Je hebt uitgebreide ervaring in/aantoonbare passie voor de Zuid-Afrikaanse keuken.
  • Je bent creatief in het bedenken van nieuwe gerechten.
  • Je bent een teamspeler met leidinggevende capaciteiten.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig.

Wat bieden wij jou?

  • Een passend salaris tussen € 2900-3200 per maand
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • Reiskostenvergoeding volgens ons reiskostenbeleid (vanaf 10 km)
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling (d.m.v. diverse trainingen en opleidingsmogelijkheden)
  • Een prachtige werkplek nabij de kust, bruisende steden en Schiphol
  • Een goede werk-privé balans inclusief tijd voor tijd
  • Een super team vol gezellige gemotiveerde collega's
  • Regelmatig personeelsfeesten en - uitjes georganiseerd door Feestcommissie de Toekan
  • Personeelskorting op verblijf bij een grote selectie Van der Valk Hotels
  • Leuke kortingen op mode, elektronica, dagjes uit en meer via het Valk Benefits programma
  • Een goede pensioenregeling bij Pensioenfonds Horeca & Catering

Lijkt de afdeling jou interessant maar is de functie van Chef Kok Zuid-Afrikaans Restaurant de Paarl net niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere horeca vacatures op de website of neem contact op met HR via . Van der Valk biedt een tal aan (doorgroei)mogelijkheden!

JOB DESCRIPTION

Will you bring the South African cuisine of our new to be opened restaurant & event location, the Paarl, to life? We are looking for an enthusiastic sous chef with knowledge of and passion for South African cuisine!


As Sous Chef of our new South African F&B concept, you are the right hand of the Chef of the restaureant. Together eit the chef you are responsible for the dishes served to guests. You inspire and train a small independent team to work together to create the most authentic South African food experience for guests every day. Your duties and responsibilities as Sous Chef of de Paarl include:

  • Managing the kitchen team at De Paarl
  • Codevising and creating the South African menu and buffets
  • Training the team by spreading your knowledge of South African cuisine
  • Monitoring the quality of the dishes to be served
  • Monitoring compliance with safety & HACCP guidelines
  • The purchasing and inventory management of required products and ingredients

JOB RECUIREMENTS

  • You have a chef's diploma and at least 1year of experience as a sous chef
  • You have extensive knowledge of and experience in/demonstrable passion for South African cuisine.
  • You are creative in coming up with new dishes.
  • You are a team player with leadership capabilities.
  • You have strong communication skills and are stress-resistant.

WHAT DO WE OFFER?

  • A salary between € 2900-3200 per month
  • 25 vacation days per year
  • Travel expenses reimbursement according to our travel expenses policy (from 10 km)
  • A lot of attention to your personal development (through various training and education options)
  • A beautiful workplace near the coast, vibrant cities and Schiphol
  • A good work-life balance including time for time
  • A super team full of fun, motivated colleagues
  • Regular staff parties and outings organized by the Party Committee De Toekan
  • Employee discount on stays at a large selection of Van der Valk Hotels
  • Nice discounts on fashion, electronics, days out and more through the Valk Benefits program
  • A good pension scheme at Pensioenfonds Horeca & Catering



Functie:sous chef
Startdatum:26-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2900 – 3200
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Valk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures sassenheim
  2. Enthousiaste, Sous Chef Van der Valk 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures