Vacature Enthousiaste Voorlezers

Enthousiaste Voorlezers in Sassenheim

Enthousiaste voorlezers gezocht

De Bibliotheek Bollenstreek zoekt voor haar vestiging in Sassenheim een enthousiaste vrijwillige voorlezer voor de woensdagmiddagen.

Elke eerste woensdag van de maand wordt er voorgelezen aan de kinderen in de bibliotheek, gekoppeld aan een knutselactiviteit die past bij het betreffende voorgelezen boek.

Vrijwilligers worden bij de Bibliotheek Bollenstreek altijd erg gewaardeerd. Naast een jaarlijkse attentie wordt er rond de Nationale Voorleesdagen een inspiratieavond georganiseerd voor alle voorlezers. Meld je dus snel aan en wordt onderdeel van deze gezellige community.

Meld je aan!

Voor meer informatie kun je terecht bij een van onze medewerkers in de Bibliotheek in Sassenheim of stuur een berichtje naar de programmamaker jeugd . Bellen mag ook: .
Functie:voorlezer
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Bibliotheek Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Enthousiaste Voorlezers Stichting Bibliotheek Bollenstreek 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures