Vacature Fietsvrijwilliger

Fietsvrijwilliger in Lisse

FIETSVRIJWILLIGER

25 oktober 2023
  • Lisse
  • Geplaatst op25 oktober 2023Langeveldshof

✨✨FIETSVRIJWILLIGER GEZOCHT✨✨✨
Vind jij het leuk om gezellig met iemand een stukje te fietsen, en samen mooie plekjes binnen de Bollenstreek op te zoeken?
We zijn op zoek naar een vrijwilliger die met de duofiets met één van onze gezellige deelnemers een stukje gaat fietsen op dinsdag- of woensdagochtend van 9.30 tot 12.00.
Langeveldshof maakt hiervoor gebruik van een mooie aangepaste duofiets, deze heeft een elektrische hulpmotor als ondersteuning.

Als fiets-vrijwilliger bij Langeveldshof ga je met een deelnemer heerlijk in de omgeving fietsen. Dat is iets wat de deelnemer door zijn of haar beperking niet meer zelfstandig kan doen. Je zorgt dus voor een mooie beleving en voegt echt iets toe aan het dagelijks bestaan van iemand met een aandoening of een beperking.

Je begint vanzelfsprekend met een kennismaking en een gedegen instructie voor je op pad gaat.
Laat het ons weten via of bel .

Functie:fietsvrijwilliger
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Fietsvrijwilliger Stichting Welzijn Lisse 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures