GEMEENTEBLADNieuwe aanvraag omgevingsvergunning, Hoofdstraat 345, 2171BH Sassenheim, het wijzigen van het gebruik van kantoor naar wonen. Kenmerk Z2023-00001262.

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De aanvraag betreft het wijzigen van het gebruik van kantoor naar wonen.Datum ontvangst:27 december 2023Als u op de aanvraag wilt reageren en/of meer informatie wilt ontvangen dan kunt u een e-mail sturen aan omgevingsvergunningen@hltsamen.nl. Vermeld u daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en het betreffende kenmerk. Ook kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 14 0252.Wilt u reageren op een ingekomen aanvraag, doe dit dan zo spoedig mogelijk. Dit omdat wij ons moeten houden aan wettelijke beslistermijnen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Sassenheim. Bekijk alle Bekendmakingen Sassenheim in .

https://sassenheimkrant.nl/bekendmakingen-sassenheim/

Deel dit bericht:

Redactie Sassenheimkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Sassenheimkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Sassenheim.

Gerelateerde berichten