GEMEENTEBLADNieuwe aanvraag omgevingsvergunning, Kagertuinen 68, 2172 XN Sassenheim, Kenmerk 20141399

Aanvraag voor Huisvesting | Bouwen en verbouwen

De aanvraag betreft het plaatsen dakkapel voorzijde woning Datum ontvangst 2 november 2014 U kunt de aanvraag en bijbehorende stukken inzien. De stukken liggen, tenzij anders wordt aangegeven, ter inzage bij de Balie vergunningen, Wilhelminalaan 25 te Sassenheim. Als u op de aanvraag wilt reageren en/of meer informatie wenst te ontvangen dan kunt u een e-mail sturen aan gemeente@teylingen.nl, onder vermelding van het kenmerk van de ingediende aanvraag. Vermeld u daarbij uw naam, adres, telefoonnummer en het betreffende kenmerk. Mocht u willen reageren op een ingekomen aanvraag, doet u dat dan zo spoedig mogelijk aangezien wij gehouden zijn aan wettelijke beslistermijnen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Sassenheim. Bekijk alle Bekendmakingen sassenheim in Sassenheim.

https://sassenheimkrant.nl/bekendmakingen-sassenheim/

Deel dit bericht:

Redactie Sassenheimkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Sassenheimkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Sassenheim.

Gerelateerde berichten