Vacature Grensrechter

Grensrechter in Noordwijk Zh

Elke wedstrijd wordt op zaterdag gespeeld.
Het team bestaat uit een selectie van spelers die als talentvol worden aangemerkt en nog mooie stappen in hun ontwikkeling kunnen maken. Het team wordt dan ook niet voor niks de 'kweekvijver' van SJC genoemd.
Voor komend seizoen zijn de verwachtingen hoog gespannen want we beschikken over een sterke spelersselectie, met als hoofdtrainer Arjan v.d. Linde vergezeld van Sjaak Roos.
Heb jij interesse om het team te ondersteunen en te vergezellen door wekelijks als grensrechter aan de slag te gaan, reageer dan svp op dit bericht zodat we met je contact zullen opnemen.
Speciale diploma's zijn niet nodig, maar inzicht in en affiniteit met voetbal is natuurlijk wel nodig.Functie:grensrechter
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Klimtoren BSO SJC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Grensrechter De Klimtoren BSO SJC 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures