Vacature Hoofdfuncties

Hoofdfuncties in Sassenheim

Welkom in het Overbosch

Ligging

Het huidige Overbosch is circa 2,5 hectare groot, het is gelegen in Voorhout in de driehoek tussen De Leidse Vaart en de Rijnsburgerweg.
Post adres: Het Overbosch, p/a: , Oranje Nassaulaan 34, 2215 EM in Voorhout. Voor informatie: stuur een mail naar
Navigatie adres: Rijnsburgerweg 4b, 2215 RA Voorhout

Registraties

  • Onze stichting heeft een ANBI registratie - RSIN: 851287499
  • Giften en donaties zijn welkom, onze bank: NL69 RABO
  • Registratie bij de Kamer van Koophandel - KvK: 54392551

Doelstelling

Stichting Vrienden van het Overbosch is op 29 december 2011 opgericht en heeft als doel om het historische Overbosch te behouden, onderhouden en verbeteren. De flora en fauna moeten versterkt worden, maar daarnaast passen ook kleinschalige gebruiksactiviteiten. Het bestuur van de Stichting Vrienden van het Overbosch is in continu overleg met de gemeente Teylingen en andere (overheids)instellingen om te zorgen voor een florerende toekomst van het Overbosch. We gaan met tientallen vrijwilligers aan de slag om het bos te onderhouden. Dat houdt onder meer in het tegengaan van invasieplanten en het opruimen van zwerfvuil. Er komt een nieuwe, meer uitnodigende toegang en er komt een informatiepaneel bij de ingang te staan. Binnen de visie om het bos te behouden en te versterken, passen onder meer activiteiten als themawandelingen, educatieve leskisten, maar ook het traditionele tonknuppelen en kleinschalige muziek- of theateruitvoeringen. Dit alles kan gebeuren, rekening houdend met de flora en fauna. We stimuleren het dat mensen door het Overbosch wandelen om zo te kunnen genieten van de natuur en houden als stelregel: 'Wat we meenemen in het bos, brengen we ook weer uit het bos'.

Hoofdfuncties

  • behoud van de registratie van het bos in het Natuur Netwerk Nederland
  • aandacht voor rust in het gebied
  • versterking en behoud van de natuurwaarden
  • versterking en behoud van de cultuurhistorie
  • een goede toegankelijkheid en begaanbaarheid


Functie:hoofdfuncties
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Vrienden van het Overbosch via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Hoofdfuncties Stichting Vrienden van het Overbosch 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures