Vacature Huishoudelijk Medewerker

Huishoudelijk Medewerker in Warmond

Huishoudelijk medewerker (28 uur) - Warmond

Warmond Mariënhaven

Word jij onze nieuwe collega?

Domus Valuas is kiezen voor het beste. We staan niet voor niets in de Top 10 van beste verpleeghuizen.
We zijn toonaangevend met ons aanbod van liefdevolle zorg en hoogwaardige service voor ouderen die willen blijven leven zoals thuis. Domus Valuas heeft 30 unieke locaties verspreid in Nederland. Bij Domus Valuas verlenen we liefdevolle en persoonlijke zorg aan onze bewoners. We vinden het belangrijk dat onze bewoners en medewerkers zich helemaal thuis voelen. De kernwaarden waar we in geloven en waar we voor staan zijn: liefdevol, vitaal, gastvrij en ondernemend.

Marienhaven
Voor ons recent geopende locatie (2022) in Warmond zijn wij op zoek naar een collega die met veel enthousiasme ons team wil komen versterken en deze droomlocatie wil helpen vormgeven. In dit voormalig klooster zijn 30 appartementen voor vaste bewoning met 24-uurs zorg en 6 hotelkamers voor herstel- en overbruggingszorg gerealiseerd. In het hart van het gebouw zijn de gemeenschappelijke ruimtes zoals de eetkamer met open keuken en bibliotheek gevestigd. Aangrenzend een ruim terras waar bewoners en gasten tussen het groen kunnen zitten en genieten van de buitenlucht en parkachtige omgeving.

Over de functie [naam functie]

Jouw belangrijkste taken

Als Huishoudelijk medewerker zorg jij er, samen met je collega's, voor dat onze locatie er piekfijn uit ziet. Staan er lege koffiekopjes? Jij zet ze weg! Liggen de kussens niet recht op de bank? Jij klopt ze op terwijl je een gezellig babbeltje maakt met de bewoners! Ligt de krant niet in de leeshoek? Jij ruimt de krant op! Je hebt oog voor hygiene een maakt met veel plezier onze gezamenlijke ruimten spik en span. Je maakt de appartementen van de bewoners schoon alsof het je eigen huis is.

Enkele taken van de Huishoudelijk medewerker zijn:

 • De appartementen van de bewoners schoonmaken;
 • De gezamenlijke ruimtes schoon maken en netjes houden;
 • De linnenverzorging voor de bewoners verzorgen (Marinehaven heeft een eigen wasserette ) en de was doen van de locatie zoals theedoeken en handdoeken.

Je beschikt over

 • Je hebt ervaring als Huishoudelijk medewerker;
 • Je hebt bij voorkeur eerder huishoudelijk werk gedaan in de ouderenzorg;
 • Je ziet wat er moet gebeuren en neemt initiatief;
 • Je vindt het leuk om een praatje te maken met mensen;
 • Je hebt een positieve uitstraling en kan sfeer brengen op de locatie, jij wordt ook wel een verbinder genoem
 • Je bent beschikbaar doordeweeks (woensdag vaste dag) en twee weekenden in de maand. De werktijden zijn van 07:30uur tot 15:00 uur (inclusief 30 minuten pauze). Je werkt 4 dagen per week 7 uur.

Wij bieden jou

 • Je ontvangt een contract van 16 tot 24 uur, waarbij je of door de weeks werkt of in het weekend;
 • Ruimte om écht bezig te zijn met je vak en bewoners de tijd en aandacht te geven die ze verdienen;
 • Een prachtige werklocatie in Warmond;
 • Een werkomgeving waarin je gewaardeerd wordt en jezelf kunt zijn;
 • Bonus voor het aandragen van nieuwe collega's;
 • Hoge kortingen op elektronica (bijv: Iphone, Iwatch, Tablet) fitness abonnement of fietsen;
 • Voordelige kortingen zoals de collectieve zorgverzekering bij CZ;
 • En natuurlijk arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. Op basis van opleiding en ervaring word je ingeschaald in FWG 15 met een salaris van €2.110,93 tot €2.541,15 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Het uurloon bedraagt bruto €13,30 tot €16,24;

Neem gerust contact op met het recruitment team via of . Wil je eerst een dagje meelopen? Dit is mogelijk !Functie:huishoudelijk medewerker
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Valuas Zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sassenheim
 2. Huishoudelijk Medewerker Valuas Zorggroep 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures