Vacature Hulp

Hulp in Sassenheim

Hulp- / Vulkrachten

Hou je van koffie, thee, chocolade en ijs en vind je het leuk om mee te helpen met je collega's de winkel mooi te houden, de voorraden aan te vullen, pakketten te maken en andere ondersteunende werkzaamheden? Kom dan gezellig bij De KoffieMeulen werken!

Wat ga je doen?
Je bent voornamelijk op de achtergrond bezig met de basis te leggen voor de winkels. Dat kan zijn van het schoonhouden en aanvullen van de winkel(s). Pakketten maken voor klanten en het verpakken van onze eigen producten.

Je voelt te thuis in een mooie winkel met producten als koffie, thee en chocolade. Je werkt netjes, zorgvuldig en kan goed onder druk werken. Ben je daarnaast ook nog een gezellige collega die graag een stapje harder doet als het nodig is en beschik je over doorzettingsvermogen.


Functie:hulp
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Koffiemeulen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Hulp De Koffiemeulen 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures