Vacature Jonge Mantelzorgers

Jonge Mantelzorgers in Kaag

Jonge Mantelzorgers

Veel jongeren helpen thuis een handje mee. Ze passen op hun broertje, dekken de tafel of ruimen hun eigen kamer op. Sommige kinderen en jongeren krijgen extra taken op hun bord, omdat zij opgroeien met een gezinslid dat ziek of gehandicapt is. Dan is het best lastig om tijd vrij te maken voor jezelf of voor huiswerk, vrienden en hobby's.


Neem contact op met RONA

RONA KARASU

Herken je dit? Dan ben jij ook een jonge mantelzorger. In Kaag en Braassem is het mantelzorgpunt De Driemaster actief. Als jonge mantelzorger kun je daar terecht voor hulp en advies.

Je bent niet alleen
Wist je dat heel veel kinderen en jongeren opgroeien zoals jij? Ongeveer een kwart van de jongeren groeit op met iemand in hun directe omgeving met een chronische ziekte, beperking, psychische kwetsbaarheid, verslaving en/of andere ondersteuningsbehoefte. Dat kan een ouder zijn, een broer of zus, maar ook een grootouder of goede buur. De jonge mantelzorgers helpen bijvoorbeeld mee in de fysieke zorg, hebben extra huishoudtaken en helpen met het regelen van de zorg. Maar daarnaast maken ze zich op jonge leeftijd ook meer zorgen dan leeftijdsgenoten, en missen ze de nodige zorg en aandacht voor zichzelf. Je bent dus niet alleen en je hoeft het ook niet allemaal in je eentje te doen. Wil je meer weten over het mantelzorgpunt en over wat wij voor jou kunnen betekenen? Pak dan gewoon je telefoon of stuur ons een mailtje.

Wat kunnen wij voor jou doen?

  • Wij luisteren naar jouw verhaal en geven je informatie en advies.

  • Wij brengen je in contact met andere jonge mantelzorgers met wie je jouw ervaringen kunt delen.

  • Wij organiseren activiteiten voor jonge mantelzorgers en horen dus graag jouw ideeën hierover.


Neem dan gerust contact op met Rona Karasu , contactpersoon voor jonge mantelzorgers.Functie:jonge mantelzorgers
Startdatum:13-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Driemaster via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Jonge Mantelzorgers De Driemaster 13-12-2023

Bekijk ook andere vacatures