Vacature Junior Contractmanager

Junior Contractmanager in Warmond

Junior Contractmanager (MBO/HBO) 16 - 24 uur p/w

Op zoek naar een betekenisvolle carrière? Word Junior Contractmanager bij YOEP!

Wil jij jouw carrière een vliegende start geven als Junior Contractmanager? Bij ons ben jij dé spil in het web, waarbij je nauwlettend toezicht houdt op de budgetten van gemeenten en zorgverzekeraars. Als onmisbare schakel in het groeiteam voorzie jij jouw collega's van cruciale informatie, waardoor zij moeiteloos relevante rapportages kunnen opstellen. Jouw taken omvatten niet alleen het ondersteunen bij het beheren van contracten, maar ook het vertalen ervan naar verschillende locaties en regio's. Jij bent de expert die het overzicht behoudt op het budgetverloop en tijdig signalen oppikt waar nodig. Als aanspreekpunt voor het groeiteam ben jij dé kenner op het gebied van contractadministratie, en jouw ondersteuning strekt zich uit tot het uitvoeren van diverse rapportages. Daarnaast ben je een pro in het in kaart brengen en behouden van afspraken met gemeenten op het gebied van financiering van onze zorg. Jouw administratieve en secretariële vaardigheden maken jou de perfecte aanvulling op het groeiteam.

Wie zoeken we?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo'n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

We zoeken een nieuwe collega met afgeronde MBO/HBO-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van rechten of commercie. Jouw waardevolle ervaring met gemeentelijke regelgeving en aanbestedingen vormt een sterke pré. Je staat bekend om je nauwkeurigheid en hebt oog voor detail. Als servicegericht persoon neem je graag zaken uit handen, waardoor anderen op jou kunnen vertrouwen. Je flexibele instelling komt tot uiting in je bereidheid om zowel in Noord- als Zuid-Holland te werken, waarbij je de beschikking hebt over een eigen auto. Kortom, jij bent de gedreven professional die met toewijding en flexibiliteit een waardevolle bijdrage levert

• Een contract van 16 tot 24 uur in de week voor bepaalde tijd met de intentie voor een vaste aanstelling;

• Een salaris op basis van CAO GGZ schaal 45 van € 2.810,00 tot een maximum van € 3.787,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (trede afhankelijk van kennis en ervaring);

• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

• Een persoonlijk opleidingsbudget;

• Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

• Een laptop en benodigde thuiswerk voorzieningen;

• Ondersteuning van secretariaat, ICT-helpdesk en backoffice;

• Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

• Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag met al je collega's, leuke teamuitjes, borrels en heel veel gezamenlijke lunches.

Interesse?

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester via telefoon of WhatsApp op (bereikbaar op kantoortijden) of stuur een e-mail naar .

Klaar voor een boeiende carrière vol mogelijkheden en betekenis?

Je kunt jouw sollicitatie per e-mail richten aan . Wij ontvangen graag zo spoedig mogelijk jouw brief en cv.Functie:contractmanager
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2810 – 2810
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YOEP! via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Junior Contractmanager YOEP! 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures