Vacature Leerkrachtondersteuner Sbo+ Klas

Leerkrachtondersteuner Sbo+ Klas in Voorhout

Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het sbo?

De Fakkel is een kleine school voor speciaal basisonderwijs (sbo). Kinderen leren bij ons met hun hoofd, hart en handen. Onderwijs en ondersteuning bieden wij zoveel mogelijk op maat in een inspirerende en veilige omgeving. Wij werken nauw samen met De Klimboom en Het Kompas in Hoofddorp, andere Aloysiusscholen in de Haarlemmermeer. Wij bundelen onze expertise om ieder kind passend onderwijs te bieden.

sbo De Fakkel zoekt een leerkrachtondersteuner voor de sbo+ klas voor de onderbouw (groep 3-4, sbo-leerlingen met ASS).

Per 1 januari 2024 start deze nieuwe groep.

Wat doe je?
Je ondersteunt de leerkrachten in de breedste zin van het woord. Tevens ben je een sparringpartner van de leerkracht. Je kan zelfstandig werken. Ook kan je een groep overnemen indien dit nodig is of met een groepje kinderen aan de slag gaan. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen te laten groeien.


Wat breng je mee?
Kijk jij graag naar mogelijkheden voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben? Wil jij leerlingen zowel sociaal als cognitief laten groeien? Heb je ervaring met sbo? Kun je samenwerken met de leerkracht van groep 3- 4 en de leerkrachten van de sbo+ bovenbouw? Initieer jij onderwijsvernieuwing en/of ben jij specialist in een vakgebied? Wil jij blijven leren? Herken jij je in onze kernwaarden en onderwijsvisie? Reageer dan snel!


Wat bieden wij jou?
- een fijn team en een baan waarin je ertoe doet voor kinderen die jouw enthousiasme en inzet goed kunnen gebruiken;
- een aanstelling van minimaal 0,6 fte en maximaal 1,0 fte
- een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
- bij onze Aloysius Stichting krijg je prima doorgroeimogelijkheden; haal bijvoorbeeld een Associate degree (tweejarig hbo);
-Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik) .

Sluitingsdatum 30-11-2023

Contactpersonen Martine de Ruijter


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:leerkrachtondersteuner sbo+ klas
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Leerkrachtondersteuner Sbo+ Klas Aloysius 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures