Vacature Leraar Speciaal Basis Onderwijs / Leraar LC

Leraar Speciaal Basis Onderwijs / Leraar LC in Voorhout

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil jij van betekenis zijn voor leerlingen in het SBO/SO?

Het Molenduin is een school voor arbeidsgericht voortgezet speciaal onderwijs met drie locaties in Noord-Holland (Driehuis, Santpoort en Schagen). Het Molenduin bereidt jongeren van twaalf tot achttien jaar voor op werken in de branches groen, techniek, consumptieve techniek of verzorging. Jongeren doen vakkennis op en leren 'werknemer' zijn. Wij helpen ze in een veilige, gestructureerde omgeving om hun arbeidscompetenties te ontwikkelen. Wij hebben goed contact met bedrijven en organisaties in de omgeving en ons onderwijs is zo goed mogelijk afgestemd op de wensen van de regionale arbeidsmarkt.
Behalve onze leerlingen bieden wij ook onze collega's een uitdagende en moderne leerwerkomgeving met diverse ontwikkelmogelijkheden.


Ben jij de unieke en bevlogen leerkracht om ons team te komen versterken?

Wat is SO-Opmaat?
Bij SO-Opmaat bieden wij onderwijs aan leerlingen die in het speciaal onderwijs onvoldoende tot ontwikkeling komen, of geen passend onderwijs- en/of ondersteuningsaanbod krijgen. Onze leerlingen volgen de leerlijnen van het speciaal basisonderwijs, groep 6 t/m 8 met een absolute minimumleeftijd van acht jaar.
Leerlingen van SO-Opmaat hebben een zware ondersteuningsbehoefte. Op het gebied van sociaal-emotionele ontwikkeling en op het gebied van leren en ontwikkelen (inclusief executieve functies) is de ondersteuningsbehoefte voortdurend en intensief. De ondersteuningsbehoeften van de leerlingen worden begeleid door de docenten van het Molenduin SO-Opmaat en de begeleiders van onze jeugdzorgpartner, Levvel.
SO Opmaat bestaat op dit moment uit twee groepen die zijn ondergebracht in het gebouw van vso Het Molenduin. De instroom is gedurende het gehele schooljaar. Afhankelijk van de aanwezige leerlingen bij de start van het schooljaar wordt een keuze gemaakt voor de samenstelling. Dit schooljaar is dat een 5/6/7 groep en een 7/8 groep, waarbij we goed in de gaten houden of dit past bij de onderwijsbehoefte van de leerling.

Wat doe je?
Als leerkracht verzorg je de lessen en ben je mentor voor een groep leerlingen. Je verzorgt de uitvoering van het onderwijs aan leerlingen passend bij de pedagogische en didactische uitgangspunten van onze school en levert een positieve bijdrage aan onderwijsvoorbereiding en onderwijsontwikkeling. Het intensief onderhouden van contacten met de omgeving van de leerling is daarbij essentieel. Wij vinden het vanzelfsprekend dat je je blijft professionaliseren, passend bij je eigen ontwikkeling en de ontwikkeling van de school. We denken graag met je mee over de mogelijkheden daartoe.

Wat breng je mee?
Je bent een enthousiaste, betrokken collega met relativeringsvermogen, doorzettingsvermogen en humor en je staat stevig in je schoenen. Je bezit een gezonde dosis ambitie en je zet je in om passend onderwijs te bieden en het beste uit leerlingen te halen. Op Het Molenduin krijgt iedere jongere een kans, elke dag opnieuw. Je bezit een hoge mate van flexibiliteit om dit waar te maken. Je herkent het talent in onze leerlingen en hebt oog voor wat wél goed gaat.

Daarnaast ben je:
- In het bezit van een PABO-diploma of een andere relevante bevoegdheid.
- Pedagogisch, didactisch en organisatorisch sterk.
- Fexibel en breed inzetbaar.

Waar kun je op rekenen?
- Het betreft een aanstelling voor wtf 0,6 - 1,0 voor de duur van een jaar, met uitzicht op vast.
- Omvang dienstverband en werkdagen in overleg.
- Inschaling conform cao-po.
- Aloysius wil graag een inspirerend en goed werkgever zijn. Daar horen ook goede arbeidsvoorwaarden bij (klik).

Interesse? Solliciteer!
Kijk voor meer informatie op onze website www.molenduin.nl . Om een goed beeld te krijgen van het Molenduin nodigen wij je graag uit het filmpje te bekijken: https://vimeo.com/819883486 .

Solliciteren kan alleen via deze website via de button 'solliciteer'.

Sluitingsdatum 30-11-2023

Contactpersonen
mobiel:


Werken bij Aloysius
Leidsevaart 2
2215 RE VOORHOUT


Functie:leraar basis onderwijs
Startdatum:24-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Aloysius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Leraar Speciaal Basis Onderwijs / Leraar LC Aloysius 24-10-2023

Bekijk ook andere vacatures