Vacature Manufacturing Operator

Manufacturing Operator in Sassenheim

Manufacturing operator

  • MedTech Sales
  • Capital Sales - MedTech (Commission)
  • Sassenheim, South Holland, Netherlands
  • .. 07 2566
  • ID 23W

Project Pollux is de bouw van een nieuwe Janssen Supply Chain Lentivirale Vector (LVV) productiefaciliteit in Sassenheim, Nederland, die zal worden opgericht als een nieuwe business unit voor Janssen Biologics (JBV). Het is de bedoeling dat deze faciliteit voor de productie van biologische geneesmiddelen een belangrijke toeleveringsoptie wordt voor commerciële LVV ter ondersteuning van het wereldwijde Janssen BCMA CAR-T-programma voor multipel myeloom, een ziekte waaraan jaarlijks ~ 160.000 patiënten lijden.

Heb jij interesse om een nieuwe organisatie binnen een wereldwijd bedrijf te ondersteunen? Wil je bijdragen aan het verbeteren van het leven van patiënten? Heb je een sterke passie voor mensen? Dan is dit jouw job!

Voor dit project is Janssen Biologics op zoek naar een Manufacturing Operator (USP/DSP/F&F ) die binnen de afdeling Operational Readiness zal werken om deze nieuwe faciliteit nu en in de toekomst te ondersteunen.

Shift Operations organisatie

Volledig operationeel produceert Shift Operations de Lenti Virale Vector voor onze klanten. Dit proces volgt verschillende stappen, van celexpansie, virusproductie en clarificatie tot geautomatiseerd vullen en labelen. Het proces wordt uitgevoerd onder strikte GMP- en BSL2-omstandigheden. Tijdens het project bereidt het team de fabriek voor op de productie en ondersteunt het de technologieoverdracht van R&D door procedures en training te ontwikkelen, en het team zal test- en kwalificatiebatches produceren.

Afdeling Up Stream Processing (USP)

De kerntaak van de USP-afdeling is het kweken van cellen en deze met een virus infecteren. Het team werkt waarschijnlijk in een 8/7 ploegendienst.

· Dagelijkse controle van celkweek inclusief tests tijdens het proces (bijv. celtelling, pH)

· Voorbereiden van transfectiemix ( procestoevoegingen) en transfectie

· Bereiden van Benzonase oplossingen (proces toevoegingen)

Downstream verwerkingsafdeling (DSP)

DSP is verantwoordelijk voor het zuiveren en afvullen met behulp van verschillende technieken. Tijdens de projectfase werk je op normale werkdagen. Het DSP team zal bestaan uit 10 operators, die in ploegendienst werken. Het dienstrooster is waarschijnlijk 16/7.

Fill and Finish department (F&F)

F&F is verantwoordelijk voor het afvullen en klaarmaken van het product voor invriezen en opslag. Tijdens de projectfase werk je op normale werkdagen. Tijdens de opstartfase bestaat F&F echter uit 3 subteams, met elk 4 operators. Het ploegenrooster zal voornamelijk in dagdienst zijn, met eens in de drie weken 2 late diensten.

· Visueel onderzoek van productflacons

· Labelling van flacons en opslag van het product in de DS vriezers

De verantwoordelijkheden en de impact die je zult hebben:

· Ondersteunen bij de installatie en bediening van nieuwe apparatuur, schrijven van job breakdown sheets voor training en werkinstructies.

· Meewerken aan de uitvoering van de dagelijkse taak en de ondersteunende activiteiten van de afdeling volgens een gedetailleerd schema.

· Proces- en documentatieactiviteiten uitvoeren" escaleren van procesafwijkingen, proceshiaten opmerken en oplossen, operators trainen.

· Voortdurende verbetering van werkprocessen en procedures.

Mogelijkheden die als prioriteit zijn aangemerkt voor onze Collega's van de Toekomst zijn:

· Kritisch denken en problemen oplossen

· Proceskennis en -expertise

· End-to-end mentaliteit

Kwalificaties:

· Voorkeur is een MBO of HBO opleiding in biotechnologie, biochemie, biogeneeskunde, procestechnologie (of gelijkwaardig).

· 1-3 jaar ervaring in een biotechnologische of biofarmaceutische industriële omgeving als productieoperator. Of bereidheid om 'on-the-job' te leren.

· Aantoonbare ervaring van 1 jaar in een BSL2-omgeving, met expertise in celcultuur en virusvermeerdering (USP) of -zuivering (DSP) of Fill Finish (F&F), GMP- en EHS-normen.

· Goede communicatie in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Belangrijke competenties:

· Analytisch vermogen en omgaan met complexiteit.

· Hoge mate van nauwkeurigheid, initiatief en onafhankelijkheid.

· Flexibel, kan omgaan met veranderende prioriteiten en stressbestendig.

· Trainersvaardigheden, bij voorkeur train de trainer gecertificeerd en TWI-ervaring.

· Goede communicatie in het Engels, zowel mondeling als schriftelijk (bij voorkeur ook in het Nederlands).

· In staat om in ploegen te werken.

Dit is wat er op JOU wacht bij J&J:

· Een kans om deel uit te maken van een wereldwijde marktleider.

· Een dynamische en inspirerende werkomgeving.

· Carrièremogelijkheden en voortdurende persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van technologie en leiderschap.

· Persoonlijk ontwikkelingsplan - zoals toegang tot bijscholing en training, mentoring en coaching, ontwikkelingsmogelijkheden on-the-job of via boeiende projecten.

· Maak deel uit van een sterk wereldwijd netwerk van talent en expertise, met mogelijkheden om te leren of te bewegen naar andere culturen en werkomgevingen.Functie:operator manufacturing
Startdatum:25-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Johnson & Johnson via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Manufacturing Operator Johnson & Johnson 25-12-2023

Bekijk ook andere vacatures