Vacature Medewerker Cliëntadministratie

Medewerker Cliëntadministratie in Warmond

Medewerker Cliëntadministratie

Medewerker Cliëntadministratie, 16 - 24 uur p/w

Een collega die het team van de cliëntadministratie komt ondersteunen waarbij je niet alleen werkzaamheden verricht voor YOEP, maar ook voor De Praktische GGZ en Groei & Glunder. Dit betekent dat je soms op een van deze locaties aan het werk bent. In de toekomst zullen de werkzaamheden deels vanaf ons nieuwe hoofdkantoor plaatsvinden in Alphen aan den Rijn en bestaat de mogelijkheid tot thuiswerken.
Als Medewerker cliëntadministratie vervul je een cruciale rol binnen ons team door te zorgen voor de nauwkeurige beheer en bijwerking van cliëntgegevens en -dossiers. Je werkt in overeenstemming met de geldende regelgeving en onze interne richtlijnen, waarbij je de hoogste normen van vertrouwelijkheid en precisie handhaaft. Je taken omvatten het verwerken van diverse inkomende en uitgaande documentatie, variërend van belangrijke intakeformulieren tot uiterst gevoelige medische gegevens en rapporten. Dit vereist een scherp oog voor detail en consistentie, evenals een grondige kennis van de betreffende procedures en protocollen.
Daarnaast speel je een sleutelrol in het ondersteunen van communicatie tussen verschillende afdelingen, waardoor een naadloze informatiestroom wordt gegarandeerd. Hierbij is jouw vermogen om effectief te communiceren en samen te werken met diverse teams van onschatbare waarde. Een ander essentieel aspect van jouw verantwoordelijkheden omvat het waarborgen van nauwkeurige archivering en opslag van documenten en gegevens. Dit vereist niet alleen organisatorische vaardigheden, maar ook een systematische aanpak om ervoor te zorgen dat alle informatie gemakkelijk toegankelijk en veilig bewaard wordt.
Naast deze kerntaken, biedt deze rol de kans om te assisteren bij het opstellen van rapporten en het verzamelen van gegevens voor evaluatiedoeleinden. Jouw bijdrage zal van onschatbare waarde zijn voor het analyseren en verbeteren van onze dienstverlening. Bovendien bestaat de mogelijkheid om te ondersteunen bij het verstrekken van belangrijke informatie aan zowel cliënten als externe belanghebbenden. Dit vereist een vriendelijke en professionele benadering, waarbij je zorgt voor duidelijke en begrijpelijke communicatie.

Wie is YOEP?

YOEP is in staat om een volledig trajecten van begeleiding, jeugdhulp en SGGZ aan te bieden voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen van 6 tot 23 jaar die vastlopen in hun functioneren en hun dagelijks leven. Bijzonder aan onze organisatie is dat wij werken volgens zelforganisatie. Het team neemt met elkaar besluiten en is verantwoordelijk voor het behalen van resultaten en de manier waarop we dat doen. Naast de inhoudelijke rol hebben de meeste teamleden één of meerdere rollen die nodig zijn om het team als geheel goed te laten draaien. We vinden het belangrijk dat zo'n rol goed aansluit op jouw interesse, je talenten en je energie. Wie bieden je dan ook graag de kans om een rol uit te proberen.

Ben je dus op zoek naar een écht leuke en uitdagende baan tussen voor 16 tot 24 uur per week? Je hebt een administratieve opleiding afgerond of weet ons met je werkervaring te overtuigen. Als persoon ben je cliëntgericht, vriendelijk en goed in de omgang met mensen. Uiteraard herken jij jezelf in woorden als nauwkeurig, stressbestendig. Solliciteer dan nu bij YOEP! We hebben jou veel te bieden! Wat dacht je van:

• Een fijne, collegiale en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon; • Een contract voor bepaalde tijd voor zeven maanden, met de intentie voor een vaste aanstelling;

• E en salaris op basis van CAO GGZ schaal 40 van € 2.595,00 tot een maximum van € 3.541,00 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (trede afhankelijk van kennis en ervaring);

• Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;

• Woonwerk- en thuiswerkvergoeding;

• Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;

• Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als brutoloon;

• Een jaarlijkse YOEP-teambuilding dag.

Als je meer wilt weten over deze functie, ons team, of gewoon wilt laten weten dat je enthousiast bent geworden, neem dan contact op met Bjorn Bouwmeester via telefoon of WhatsApp op (bereikbaar op kantoortijden van ma tot do) of mail naar .

Geïnteresseerd?

Je CV met een korte toelichting kun je mailen naar .

Functie:medewerker cliëntadministratie
Startdatum:19-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2595 – 2595
Uren per week:16 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met YOEP! via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Medewerker Cliëntadministratie YOEP! 19-12-2023

Bekijk ook andere vacatures