Vacature Medewerker Crediteurenadministratie

Medewerker Crediteurenadministratie in Noordwijkerhout

Als nieuwe collega op de crediteurenadministratie ga jij aan de slag met complexe, maar uitdagende financiële taken. Je bent verantwoordelijk voor de salarisadministratie en het voeren van grootboekrekeningen. Omdat zij voor veel verschillende klanten werken, moet je begrijpen dat er veel verschillende facturen de deur uitgaan. Voor jou geen probleem, je bent gek op cijfers en kan het overzicht goed bewaken.

Wat ga jij verder nog doen?

  • Je controleert de verkoopfacturen en stuurt deze op;
  • Je verzorgt diverse rapportages en deelt deze met jouw leidinggevende;
  • Je boekt correct en tijdig de inkoopfacturen in.

Samen met jouw collega’s van het financiële team werk jij secuur en ligt jouw focus voornamelijk op de crediteurenadministratie. Jouw directe collega werkt op maandag en dinsdag dus deze dagen zijn gewenst. Echter.. is er veel flexibiliteit vanuit hun dus na jouw inwerktraject ben je vrij om jouw uren in te delen hoe je dat zou willen. Daarbij kun je ook thuiswerken!

Het betreft een parttime functie tussen de 16 en 24 uur per week.Functie:Medewerker Crediteurenadministratie, Medewerker grootboek
Startdatum:29-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3065 – 3065
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Medewerker Crediteurenadministratie Olympia 29-11-2023

Bekijk ook andere vacatures