Vacature Medewerker

Medewerker in Kaag

Medewerker Technische Dienst Elektrotechniek

Kaag

mbo

40 uur

Medewerker Technische Dienst Elektrotechniek

Kaag

mbo

40 uur

Royal Van Lent Shipyard Kaag, 20 december 2023

Over de functie

Samen bouwen wij de mooiste superjachten ter wereld en om dit mogelijk te maken, bouwt onze Royal van Lent werf in Kaag op haar beurt weer op jou. Op het gebied van Elektrotechniek , Elektriciteit , Installatie ben je een echte doener. Je bent allround of wilt dit bij graag ons worden. Hiervoor mag je bij ons zelf je eind- en werktijden bepalen, kun je bij ons trainingen volgen en kun je in het weekend andere dingen doen. Als jij maar zorgt voor de technische installatie of oplossing.

Als Medewerker Technische Dienst val je onder Facility Services. Samen ben je verantwoordelijk voor het op een juiste manier onderhouden, installeren en opleveren van vaste en tijdelijke installaties en het uitvoeren van elektrisch montagewerk. Verder doe je o.a. NEN 3140 keuringen en zorg je voor het opheffen van storingen zodat de productie snel weer vervolgd kan worden. Ook repareer je elektrische gereedschappen of apparaten. Een afwisselende en flexibele baan dus waarbij je echt de diepte in kunt.

Wij vragen

 • Werk- en denkniveau Elektrotechnische richting op mbo niveau 3 of 4 ;
 • Een flexibele en pro-actieve werkhouding;
 • Kennis van testprocedures en montagemethoden;
 • Bekend met veiligheidseisen (werken met elektrische installaties/apparatuur) en ARBO-normen;
 • Werking van gereedschappen en elektrische apparatuur;
 • Kennis van Hoogspanning of je bent bereid hiervoor te leren;
 • Je kunt tekeningen en schema's lezen en snapt storing zoeken;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wij bieden

Unieke werklocaties binnen een werkomgeving waarin gepassioneerde collega's met elkaar de meest hoogwaardige jachten opleveren die je je kunt voorstellen. Onder een goede beloning verstaan wij meer dan een goed salaris. Plezier in je werk en een goede balans tussen werk en privé zijn minstens zo belangrijk. Zo krijg je bij ons:

 • Kansen voor groei en persoonlijke ontwikkeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 27 vakantiedagen + 13 ATV dagen;
 • Recht op 10 dagen onbetaald verlof;
 • Een hoger percentage aan vakantiegeld;
 • De mogelijkheid om een lange aaneengesloten vakantie op te nemen.

Extra informatie

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en past dit werk bij jou? Reageer dan via onderstaande link. Voor meer informatie kun je contact opnemen met , tel. .

Wil jij meewerken aan de realisatie van 's werelds mooiste en hoogwaardige superjachten? Dan mag je deze kans niet aan je voorbij laten gaan! Word vandaag nog een essentieel lid van het Feadship/Royal Van Lent Shipyard team. Al 175 jaar vervult Feadship/Royal Van Lent Shipyard de dromen van haar klanten met adembenemende superjachten. Op onze locaties in Kaag en AmsterdamFunctie:medewerker
Startdatum:20-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Vries Feadship via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sassenheim
 2. Medewerker De Vries Feadship 20-12-2023

Bekijk ook andere vacatures