Vacature Multitasker

Multitasker in Lisse

in gesprek met Voetbaljournaal

Hij legt z'n oor te luister, bemiddelt en verbindt en probeert ook nog nieuwe vrijwilligers te ronselen. heeft bij FC Lisse een belangrijke rol. Sinds begin van dit jaar is hij breedtesportcoördinator. "Bij een grote club als FC Lisse een onmisbare schakel.

"

Dus hebben voorzitter Leon Annokée en ik gezegd: dan doen wij het. Het is leuk en gezellig en je praat op die manier weer met veel mensen.

"

Praten in zijn functie als breedteportcoördinator doet Schutt veel. En zeker in de periode waarin de nieuwe teams worden samengesteld is het topdrukte voor hem. Hij is de spin in het web bij FC Lisse, dat op Ter Specke uitgegroeid is tot een grote vereniging. "We zijn inmiddels zó groot dat de club als een bedrijf gerund moet worden, met de aantekening daarbij dat dat voornamelijk met vrijwilligers wordt gedaan. Vrijwilligerswerk lijkt vrijblijvend, maar dat is het natuurlijk niet. Het is voor de vereniging een hele opgave om al die functies te bezetten. Het liefst willen we dat er voor elke leeftijdscategorie een coördinator is, maar aan mensen komen is lastig. Ik heb deze week een gesprek op de rol staan met iemand voor een coördinatorschap, ik hoop hem zo ver te krijgen dat hij de functie gaat vervullen. De tendens is toch dat mensen zich niet willen binden. Dat is jammer, want vrijwilligerswerk is leuk en geeft veel voldoening.

"

In die functie probeert Schutt het dagelijkse reilen en zeilen zo soepel mogelijk te laten verlopen. "Ik heb gesprekken met trainers, leiders, met ouders en ook scheidsrechters. Als er nieuwe jeugdleden zijn ga ik op zoek naar een geschikt team. In overleg met trainers en leeftijdscoördinatoren kijken we naar de teamindelingen. Als er fricties zijn ga ik het gesprek aan. Je kunt je voorstellen dat met zoveel teams en spelers genoeg te doen is. Ik wil graag op de hoogte gehouden worden en wil weten wat er speelt.

"

Ook de lagere seniorenelftallen vallen onder zijn verantwoordelijkheid. "Daar heb ik in principe niet zo veel omkijken naar, maar om de zoveel tijd zit ik met de aanvoerders om tafel.

"

Zijn contacten met de selectieteams zijn nauw. "Ik bemoei me dus niet met de technische zaken, maar ik kom wel in beeld als er zaken zijn die betrekking hebben op de breedtesportteams. Jongens die doorstromen naar de selectie of andersom, als er spelers zijn die afvallen. Met dat lijstje in de hand ga ik dan kijken in welk team ze het beste terecht kunnen. Iedereen honderd procent naar de zin maken, zal nooit lukken, maar we proberen dat wel. We willen dat iedereen met plezier kan voetballen bij ons.

"

Bezoekadres

FC Lisse
Spekkelaan 1
2161 GH Lisse
Functie:multitasker
Startdatum:26-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FC Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Multitasker FC Lisse 26-11-2023

Bekijk ook andere vacatures