Vacature Operator

Operator in Sassenheim

Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever, een authentiek familiebedrijf in hart en nieren, staat bekend als dé 'grote keuken' achter de meest geliefde broodsalades. Wat dit bedrijf zo uniek maakt, is de geweldige informele sfeer en de korte communicatielijnen die er heersen. Hier staan ze niet alleen bekend om hun culinaire creaties, maar ook om hun sterke verbondenheid met de samenleving en hun diepgewortelde maatschappelijke betrokkenheid. Successen worden samen gevierd, jubilarissen krijgen de aandacht die ze verdienen, en denk eens aan het gezellige kerstontbijt dat voor alle medewerkers wordt georganiseerd, niet te vergeten de jaarlijkse teamuitjes!

Luisterbereid en respectvol: dat is de manier waarop dit bedrijf met zijn medewerkers omgaat. Ze koesteren de stem van hun team en vinden het belangrijk dat iedereen gehoord wordt.

En alsof dat nog niet genoeg is, de locatie is perfect bereikbaar met de auto vanuit de prachtige duin- en bollenstreek, Hoofddorp en Leiden. Maar wacht, er is meer goed nieuws: gratis parkeren recht voor de deur! Werkplezier en gemak komen hier samen in één smakelijk pakket.

Functieomschrijving

Als Operator ben jij dé drijvende kracht achter de creatie van heerlijke salades! Je gaat vol enthousiasme aan de slag met de mengmachines, waarbij je ervoor zorgt dat diverse ingrediënten samenkomen tot een verrukkelijke broodsalade. Met jouw scherpe oog voor kwaliteit bewaak je het proces en zorg je ervoor dat de juiste grondstoffen, volgens de recepten, worden gebruikt. Het naleven van alle voorschriften en procedures is voor jou vanzelfsprekend. Maar dat is nog niet alles! Jouw takenpakket omvat ook:

 • Het uitvoeren van CCP’s (critical control points), 
 • Het zorgvuldig handmatig uitpakken en verwerken van grondstoffen.
 • Het veilig opslaan van het eindproduct in de koelcel.

In een dynamische omgeving werk je in 2 ploegendiensten, waarbij de werktijden variëren van 06:00 tot 15:00 uur of van 15:00 tot 00:00 uur. En het beste nieuws? In het weekend ben jij lekker vrij!

Je start jouw avontuur als productiemedewerker op verschillende afdelingen, waardoor je het hele bedrijf leert kennen. Deze brede ervaring legt de perfecte basis voor jouw ontwikkeling tot Operator. Kortom, een geweldige kans om jezelf binnen het bedrijf te ontplooien. En alsof dat nog niet genoeg is, werk je samen met 36 fantastische collega's in een team met een uitstekende sfeer. Ga vol energie en enthousiasme deze uitdaging aan en ontdek hoe jij kunt schitteren in de wereld van de Mengerij!

Functie-eisen

"Jij kunt snel schakelen en toont initiatief"

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau; 
 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om in 2 ploegendiensten te werken;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Voldoe je niet aan alle eisen? Solliciteer alsnog, nooit geschoten is altijd mis!

Arbeidsvoorwaarden
 • Salaris tussen de €2600,- en €3100,- (excl. ploegentoeslag) op basis van kennis en ervaring, 
 • Reiskostenvergoeding, ook binnen 10 km ( Met een maximum van €7,- per dag)
 • Vakantiedagen bouw je op basis van jouw gewerkte uren. Op fulltime basisbouw je 16 2/3 uur per maand op; 
 • 8% vakantiegeld;
 • Ploegentoeslag: 12% indien er in twee ploegen wordt gewerkt;
 • Direct pensioen opbouw; 
 • Tijdelijk dienstverband via Olympia, met uitzicht op een vast contract. 


Functie:logistiek operator
Startdatum:29-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:3100 – 3100
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of Floyd van Dorp. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sassenheim
 2. Operator Olympia 29-01-2024

Bekijk ook andere vacatures