Vacature Pedagogisch Medewerker

Pedagogisch Medewerker in Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | KDV Kinderdreef

Als pedagogisch medewerker ben je veel meer dan alleen een oppas; je speelt een belangrijke rol in de ontwikkeling van de kinderen. Jouw vak wordt vaak onderschat, maar wij weten wel beter! We waarderen je enorm als collega en professional. Dagelijks ben je als pedagogisch medewerker betrokken bij de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen. Je bedenkt activiteiten die aansluiten bij de leeftijden en vaardigheden van de kinderen en je laat ze zelf dingen ontdekken en spelen. Word jij onze collega??DanDan krijg jij een goed salaris conform CAO Kinderopvang, schaal 6. Verder kan jij rekenen op een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband, een eindejaarbonus en de mogelijkheid om dichtbij huis te werken.

Kagerdreef 72, Sassenheim

Pedagogisch Medewerker | KDV Kinderdreef

clock

Over de locatie

Ons kinderdagverblijf Kinderdreef is een kleinschalig en knus kinderdagverblijf met 3 groepen aan de Kagerdreef in Sassenheim. In onze lichte, ruime en kleurrijk ingerichte lokalen is van alles te doen. Samen een boekje lezen? Dat kan in de knusse leeshoek. Boodschappen doen? Daar is de winkelhoek voor. Kokkerellen? Welkom in onze keuken. "Schipper mag ik overvaren?" Tuurlijk mag dat, spring maar in onze coole speelboot! Regen, sneeuw of zon: het liefst zijn we buiten. Voor die frisse neus en wat extra beweging. Daar wordt iedereen blij van! In onze grote tuin kunnen de kinderen elke dag iets anders doen. Spelen in de zandbak, op het klimrek of in het speelhuisje. Of lekker snoezelen in het sappige gras onder de groene bomen, zie jij ook die eenhoorn in de wolken? Pak maar vast de bolderkar want we gaan naar de kaasboerderij om nieuwe smaken te ontdekken. Leuk toch, al die stralende gezichtjes!

  • Bruto maandsalaris van €2.552,- tot €3.421,- op basis van 36 uur

  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband

  • 26 vakantiedagen per jaar, een goede pensioenregeling en 3% eindejaarbonus

  • Reiskostenvergoeding, of je nu met de fiets, de bus of met de auto komt

  • Aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling: 600+ trainingen in de Academie

Dit ben jij

checkmarkshape
  • Een afgeronde kindgerichte opleiding op mbo 3 of 4 niveau, of hbo-opleiding waarbij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen centraal staat. Je mag daarmee vanaf het vierde leerjaar in de kinderopvang aan de slag. Wil je weten of jouw opleiding geschikt is? Doe de diplomacheck hieronder!

  • Vrolijk, actief en initiatiefrijk

  • Je hebt oprechte interesse in kinderopvang en de ontwikkeling van kinderen

Wat ga je verdienen?

Wil je weten wat je gaat verdienen als je bij aan de slag gaat als pedagogisch medewerker? Vul snel de salarischeck in met jouw gewenste uren en jaren ervaring en je komt achter je bruto maandsalaris.

Doe de diplomacheck!

Wil je weten of jouw diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat je wellicht al met een aanvullend bewijs bij ons aan de slag mag? Vul jouw diplomanaam in en ontdek het gelijk.

Een salaris passend bij jouw werkervaring (o.b.v. CAO Kinderopvang).

Een collectieve zorgverzekering.

Het sollicitatieproces

Benieuwd naar het sollicitatieproces bij ? Hieronder staat per stap beschreven wat je kan verwachten van jouw Journey. Solliciteer snel en maak het zelf mee! Heb je nog vragen of verbeteringen over het sollicitatieproces, mail naar .Functie:pedagogisch medewerker
Startdatum:18-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2552 – 3421
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partou via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Pedagogisch Medewerker Partou 18-01-2024

Bekijk ook andere vacatures