Vacature Service- & Onderhoudsmonteur

Service- & Onderhoudsmonteur in Kaag

Service- & Onderhoudsmonteur

Amersfoort

Full-time

Technology

Monteur

Ben jij een technische alleskunner en vind je het een uitdaging om storingen te analyseren en op te lossen? Bij Securitas Technology zorg je voor betrouwbaarheid in beveiliging en help je ons bij het veiliger maken van de wereld. Of het nu gaat om de beveiliging van de Port of Rotterdam of het circuit van TT Assen, jouw inzet als Service- en Onderhoudsmonteur maakt het verschil!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor zowel het oplossen van acute storingen als het periodieke onderhoud van onze beveiligingssystemen. Je werkt op de meest uiteenlopende locaties in Nederland en gebruikt jouw kennis om maximale systeembeschikbaarheid te garanderen. Dit is jouw kans om te werken met high-end klanten en de nieuwste technologieën zoals slimme camera's, sensoren en drones.

Verder hou jij je bezig met:

 • Het administratief afhandelen van de storingen en het onderhoud in ons werkportal voor de klant, maar ook voor je collega's.
 • Het signaleren van mogelijke storingen en/of onderhoud en het adviseren aan de klant.
 • Het draaien van 24/7 storingsdiensten, natuurlijk tegen de juiste vergoeding

Wij hechten veel waarde aan jouw werkplezier. Of jouw passie nu meer ligt bij het verlenen van service of bij het onderhouden van onze systemen, we bieden volop kansen om je in jouw voorkeursgebied te ontwikkelen.

Jouw passie, onze technologie: samen voor een veiligere wereld


Bij Securitas Technology staan we achter de missie van een veilige wereld, en dit is een missie waar onze collega's trots op zijn. Wij omarmen uitdagingen en werken met toonaangevende klanten, waardoor ons werk altijd in beweging is en een voortdurende bron van leren en groeien vormt. Hier komt jouw kennis volledig tot zijn recht.

Securitas Technology werkt met slimme technologieën, zoals slimme camera's, sensoren, drones en naadloze dataverbindingen die dreigingen in real-time opspeuren. Dagelijks zul jij bezig zijn om de beste beveiligingsoplossingen neer te zetten met deze technieken.

Wat bieden wij


Werken bij Securitas Technology betekent dat jij onderdeel wordt van een hecht team waar jouw kennis tot zijn recht komt en zal door ontwikkelen. Daarnaast bieden wij jou het volgende:
 • Een competitief salaris gebaseerd op ervaring.
 • Een hecht team waar je jouw kennis verder ontwikkelt.
 • Kansen voor verdieping en professionele groei door middel van cursussen.
 • Een pensioenregeling conform CAO-metaal en techniek.
 • Een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar een vast dienstverband.
 • Natuurlijk een bedrijfsauto, telefoon en laptop/iPad.

Securitas Technology match


Heb jij een passie voor een veiligere wereld en ben jij gemotiveerd om jouw talent hiervoor in te zetten? Dan hebben wij op persoonlijk vlak al een match.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij in het bezit bent van:

Ervaring met beveiligingssystemen en een brede interesse in netwerk-/elektrotechniek. Een MBV- of TBV-diploma is een pré. Rijbewijs B en de bereidheid om door heel Nederland te reizen. Klantgericht met een proactieve instelling en een flinke dosis lef: geen hoogte is jou te gek.

Functie:service onderhoudsmonteur
Startdatum:21-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Securitas via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sassenheim
 2. Service- & Onderhoudsmonteur Securitas 21-11-2023

Bekijk ook andere vacatures