Vacature Teamleider Local Filling

Teamleider Local Filling in Warmond

Teamleider Local Filling Warmond

  • Geplaatst op 1 november 2023

32-36 uur

Wij zoeken per direct een leergierige collega die op zoek is naar een veelzijdige functie als teamleider. Je bent in deze rol de spil tussen de collega's op de afdeling en het leveren van medicijnen aan patiënten in de zorginstellingen. Zoek jij een verantwoordelijke baan waarin je het verschil kan maken? Solliciteer dan snel op de functie van teamleider Local Filling!

Verpakapotheek

Verpakapotheek is een grote instellingsapotheek met in-huis GDS productie. Wij zijn een groeiend en dynamisch bedrijf dat doelmatig farmaceutisch maatwerk levert aan patiënten in zorginstellingen en ziekenhuizen door het gehele land. Deze diensten verrichten wij vanuit drie vestigingen: Amsterdam (Farmadam BV), Warmond en Ede.

Functieomschrijving

Vanuit de centrale locatie in Warmond (dichtbij Leiden) wordt alle medicatie voor de patiënten in zorginstellingen klaargemaakt en afgeleverd. Als teamleider help je mee op de vloer en draag je actief bij aan de dagelijkse productie. Daarnaast heb je een aantal coördinerende taken zoals het maken van het rooster, bepalen van de taakverdeling, voer je functioneringsgesprekken en ben je het directe aanspreekpunt voor het management. Je bent benaderbaar en in staat om het contact met je team goed te onderhouden. Uitdagingen waar je met je team tegenaan loopt, weet jij door je doortastendheid snel te doorgronden en te vertalen naar praktische oplossingen. Je staat voor kwaliteit en de voortgang van de dienstverlening. Je krijgt in deze rol voldoende vrijheid om je rol naar eigen inzicht in te vullen waarbij we het gezamenlijk vastgestelde doel altijd voor ogen houden. De belangrijkste taak van jouw afdeling is het meehelpen aan het pakken en verpakken van geneesmiddelen. Werkzaamheden zijn onder andere het coördineren van logistieke werkzaamheden, bestellingen controleren en opruimen en klaarmaken van recepten.

Wij zoeken iemand die:


MBO werk- en denkniveau heeft (niveau 4).
Een flexibele instelling heeft en de Nederlandse taal goed beheerst.
Wil groeien in een leidinggevende rol. Wij besteden zelf aandacht aan training en ontwikkeling en investeren graag in jou!
Digitaal vaardig is en snel kan meekomen met diverse computerprogramma's.

Wat bieden wij?


Een afwisselende functie (anders dan in de openbare apotheek) in een open en prettige bedrijfscultuur. Groei en ontwikkeling staan bij ons centraal.
Een bruto maandsalaris conform schaal 5 of 6 van de CAO Apotheken. Dit is afhankelijk van opleiding en ervaring tussen de €2053,- en €3133,-, op basis van een 36-urige werkweek.
Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer à 21 ct per kilometer (vanaf 5,1 km enkele reis, met een maximum van 35 km enkele reis) of openbaar vervoerkosten conform het CAO.
Een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8%.
Oprechte aandacht voor een goede werk/privé balans.
Een werklocatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer en voldoende parkeermogelijkheden heeft.

Neem voor meer informatie over de functie contact op met Michelle Heemskerk, Team Manager, via . Heb je interesse dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet via .

Heb je vragen over de vacature(s)
of over werken bij Verpakapotheek?
Neem dan contact op met
van de afdeling HR.Functie:teamleider local filling
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2053 – 3133
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Verpakapotheek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Teamleider Local Filling Verpakapotheek 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures