Vacature Test Engineer Machinebouw

Test Engineer Machinebouw in Lisse

Test Engineer Machinebouw
Ben jij een eersteklas controleur en kun jij afwijkingen op een goede manier bespreekbaar maken? Durf jij de verantwoordelijkheid te nemen voor de kwaliteit van kostbare innovatieve telmachines? Dan is Cremer op zoek naar jou! Met jouw inspectie skills en oog voor detail zorg je ervoor dat de klanten een perfect werkende machine ontvangen.

Met jouw drive om de beste kwaliteit te leveren controleer je alle opdrachten op compleetheid aan de hand van verkooporder. Zo test je de machine-, touchscreen- en detectiesoftware. De werking van onze telprogramma’s ken je binnen no-time op je duimpje. De manco’s die je tegenkomt tijdens het testen leg je vast in rapportages en bij afwijkingen meld je dit. Indien noodzakelijk sleutel je zelf om de problemen op te lossen. Je staat stevig in je schoenen en bent niet bang om een machine zelfstandig goed of af te keuren. Als Test engineer denk je mee over verbeteringen. Verder ben je bereid om soms testen bij de klant uit te voeren, ook in het buitenland.

Jouw team

Op dit moment valt de functie direct onder de Operationeel Directeur. Samen met een collega Quality Control vorm je een team. De afdeling Quality Control zal in de komende jaren verder vormgegeven worden en daar hebben we jou bij nodig! In deze functie werk je veel samen met de afdeling Assemblage.

Werken als aanpakker in hightech?

Dan is Cremer Speciaalmachines jouw organisatie. Samen met al je collega’s van verschillende afdelingen lever je mooie en technische geavanceerde telmachines aan klanten over de hele wereld. Bijvoorbeeld voor het snel en zorgvuldig tellen van chocolade, medicijnen, vitamines, koffiecups of vaatwastabletten. Cremer is een bedrijf met een rijke historie, geworteld in de Bollenstreek. Tegelijkertijd verleggen we dagelijks onze grenzen en behoren we intussen tot de internationale top in food en pharma! Die positie hebben we te danken aan onze technische expertise én het teamwork. We helpen elkaar en voelen ons allemaal even verantwoordelijk voor een goed resultaat. En als we een mooi succes behaald hebben? Dan toosten we daar natuurlijk ook met z’n allen op.

Wat vragen wij van jou?

 • Bij voorkeur fulltime (38 uur) beschikbaar (32 uur in overleg);
 • In het bezit van een MBO4 of HBO diploma in de richting van mechatronica;
 • Ervaring in de machinebouw is een pre;
 • Een brede technische interesse;
 • Zelfstandig, inventief, accuraat, analytisch en oplossingsgericht;
 • Communicatief en schriftelijk sterk in de Nederlandse en Engelse taal.

Dit krijg je van ons

Mede dankzij jou kunnen we onze klanten over de hele wereld innovatieve teloplossingen bieden. We vinden het belangrijk dat jij je werk vol energie en met plezier kunt doen.

 • Een omgeving vol vernieuwing, innovatie en samenwerking;
 • Een passend salaris bij jouw kennis en ervaring;
 • Goede begeleiding, trainingen en opleidingen;
 • Een prettige werk-privébalans: we denken graag flexibel mee over de invulling van jouw werkweek;
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke activiteiten;
 • Last but not least: een topteam dat jou de weg wijst in onze organisatie.


Alle ruimte voor jouw technische skills

Jij hebt een hart voor techniek. Dan is er niets mooiers dan werken in de wereldtop van de hightech machinebouw, toch? Bij Cremer Speciaalmachines werk je niet aan de minste machines. Je zet jouw technische skills in voor geavanceerde teloplossingen voor onze klanten over de hele wereld: grote namen in de food-, farmaceutische en agri-industrie.

Cremer Speciaalmachines is dé plek voor jou als je …

Het liefst samenwerkt met specialisten van verschillende disciplines. Inkoop, engineering, productie, verkoop en service: we dragen allemaal ons steentje bij aan het eindresultaat. Extra mooi: met zoveel afdelingen kun jij je óók nog eens breed ontwikkelen.

Energie krijgt van vernieuwing en innovatie. We verbeteren onze producten, diensten en processen continu. En we nodigen jou graag uit om hierover mee te denken.

Je thuis voelt in een middelgroot bedrijf met mensen die zich verbonden voelen met elkaar én onze producten. Dat merk je onder meer aan de successen die we regelmatig samen vieren en onze actieve personeelsvereniging.

Tijd om het zelf te ervaren?

Reageer dan snel, we verheugen ons op je sollicitatie en gaan graag het gesprek met je aan!Functie:Test Engineer Machinebouw
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Cremer B.V. via l.weijers@cremer.com of 252419038. Of bezoek hun website https://werkenbijcremer.com/.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sassenheim
 2. Test Engineer Machinebouw Cremer B.V. 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures