Vacature Vertegenwoordiger Landbouw

Vertegenwoordiger Landbouw in Lisse

Vertegenwoordiger Landbouw

Wij hebben momenteel
10 vacatures

Vertegenwoordiger Landbouw (Lisse)

Fulltime of parttime

Zuid-Holland/ Bollenstreek

Heb jij commercieel talent, affiniteit met de agrarische sector én technisch inzicht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze Zuid-Hollandse vestiging in Lisse zoeken we een vertegenwoordiger landbouw die zich bezig houdt met de verkoop van onze tractoren en landbouwmachines in de Bollenstreek. Wij zijn dealer van diverse A-merk land- en tuinbouwmachines zoals Fendt, Valtra, KUHN, Agribrink en werken ook met o.a. John Deere, Beinlich, Raven en CHD Eefting.

Wat ga je doen?

Akkerbouwers, bloembollentelers, tuinders en loonwerkers uit de Bollenstreek zijn jouw klanten. Zij hebben behoefte aan kennis van machines en technologieën én een eerlijk advies. Het is jouw verantwoordelijkheid om hen daarvan te voorzien. Je bouwt lange termijn relaties op. Je weet klanten te binden en te boeien met je kennis én door te weten wat er speelt bij de klant en in de sector.

Als vertegenwoordiger landbouw ben je 90% van de tijd buiten de deur om bestaande en nieuwe klanten te bezoeken. Je bent verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces: acquisitie voeren, opstellen van offertes, onderhouden van contacten, vergroten van onze naamsbekendheid en verkooporders afhandelen tot de uiteindelijke aflevering bij de klant. Uiteraard hou je daarbij de gestelde commerciële targets in het oog.

heeft een team van vertegenwoordigers die elk hun eigen regio representeren. In deze buitendienst functie werk je grotendeels zelfstandig, maar de lijntjes zijn kort en je collega's staan altijd klaar om elkaar te helpen. Maandelijks voert het team gezamenlijk overleg en wekelijks rapporteer je aan de verkoopleider.

Gezellige én enthousiaste collega's

Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Auto, laptop, iPad en iPhone van de zaak

Opleidingsmogelijkheden

Ruimte voor eigen initiatieven

Commercieel en technisch inzicht

Minimaal mbo niveau 4 of hbo- werk en denkniveau, bij voorkeur commerciële richting

Je beschikt over doorzettingsvermogen en zelfdiscipline

Representatief, positief, proactief, ambitieus en enthousiast

Woonachtig in de Bollenstreek

Word jij onze nieuwe collega?Functie:vertegenwoordiger landbouw
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Van der Sluis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Vertegenwoordiger Landbouw Van der Sluis 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures