Vacature Zowel Schaatsers

Zowel Schaatsers in Warmond

Maandag: Jeugdtraining voor beginners en iets gevorderde beginners van 6-12 jaar - vanaf 17 april 18-15 - 19.15 uur Dit is een training voor de beginnende en iets gevorderde beginners van ongeveer 6 tot 12 jaar (pupillen). Voor de jongste jeugd en absolute beginners ligt de focus op het spelenderwijs vertrouwd worden op de skeelers. Voor de gevorderde beginners ligt de focus op het aanleren van de basistechniek. Als je verder vordert stroom je door naar de woensdag groep om 18:15. Recreanten van ongeveer 15 jaar en ouder (incl. marathonrijdende masters) - vanaf 17 april 19.30 - 20.30 uur Dit is een training voor volwassenen die recreatief willen skeeleren. Er is aandacht voor het aanleren/verbeteren van de techniek, waarbij de minimum vereiste is dat rijders zelfstandig kunnen rollen op de skeelers in een stevig wandeltempo. Ook de gevorderde jongeren vanaf ongeveer 15 jaar die recreatief wil rijden, zijn welkom op dit uur. Dinsdag: Wedstrijdskeeleraars (die in de winter al dan niet schaatswedstrijden rijden) - vanaf 28 maart 19:00 - 20:00 uur Dit is een training voor rijders (pupillen en junioren) die skeelerwedstrijden rijden (en in de winter wellicht ook schaatswedstrijden). De training is gericht op het aanleren en verbeteren van de specifieke skeelertechniek, die op subtiele punten afwijkt van de schaatstechniek op het ijs. Woensdag: Gevorderde pupillen en junioren vanaf 12 jaar, die minder gericht zijn op het rijden van wedstrijden - vanaf 19 april 18:15 - 19:15 uur Dit is een training voor de gevorderde pupillen en junioren vanaf ongeveer 12 jaar, die minder gericht zijn op het rijden van wedstrijden en die hun conditie en techniek willen verbeteren. Alle wedstrijdschaatsers van 12 jaar en ouder - vanaf 19 april 19.30 - 20.30 uur Dit is een training voor wedstrijdschaatsers (junioren en neo-senioren) vanaf ongeveer 12 jaar junioren, neo-senioren). Zowel de intensiteit van de training als het vaardigheidsniveau van de rijders ligt hoger en is gericht op het verder perfectioneren van de techniek. Donderdag: Recreanten van ongeveer 15 jaar en ouder (incl. marathonrijdende masters) - vanaf 20 april 19.30 - 20.30 uur Dit is een training voor volwassenen die recreatief willen skeeleren. Zowel schaatsers die in de zomer de techniek en conditie op peil willen houden zijn welkom, als rijders die puur voor het skeeleren in de zomer komen. Er is aandacht voor het aanleren/verbeteren van de techniek, waarbij de minimum vereiste is dat rijders zelfstandig kunnen rollen op de skeelers in een stevig wandeltempo. Ook de gevorderde jongeren vanaf ongeveer 15 jaar die recreatief wil rijden, zijn welkom op dit uur. Zaterdag: Alle wedstrijdschaatsers, als 2e skeelertraining in de week - vanaf 22 april 09:30 - 10:30 uur Dit is een training voor wedstrijdschaatsers (pupillen, junioren en neo-senioren) die nog een extra keer in de week willen skeeleren.

Alleen leden met een skeelerabonnement kunnen meedoen aan deze trainingen. Uitzondering is bij de jeugd t/m 12 jaar, waar drie proeflessen kunnen worden aangevraagd bij onze technische commissie via het e-mailadres

Daarnaast zal de skeelerbaan aan enkele andere trainingsgroepen verhuurd worden, die zelf onder hun eigen protocol en begeleiding van een trainer komen skeeleren op onze baan. Ook zal de baan op aanvraag beschikbaar zijn voor trainingen van topsporters, waarvoor wij speciale uren beschikbaar stellen om te trainen.

TARIEVEN

Om mee te kunnen doen met de skeelertrainingen moet je lid zijn van de WIJC en een skeelerabonnement hebben. Voor een uitgebreid overzicht van alle tarieven zie onze detailpagina over lidmaatschap- en trainingskosten .

Voor toegang tot de skeelerbaan om vrij te skeeleren heb je een toegangspas nodigVoor deze pas moet je een borg van € 10,= betalen. Dit geld krijg je terug als je de pas in goede staat weer inlevert. Als je vorig seizoen al een toegangspas hebt gekregen, dan moet je dit dit seizoen weer gebruiken. Voor het maken van een afspraak om een toegangspas op te halen kan een mail worden gestuurd naar .

Functie:zowel schaatser
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Warmondse IJs- en Skeelerclub via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Zowel Schaatsers Warmondse IJs- en Skeelerclub 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures