Vacature BBL-ers (Beroepsbegeleidende Leerweg)

BBL-ers (Beroepsbegeleidende Leerweg) in Warmond

Ook al zit je nog in de schoolbanken: alle Gastenhuizen bieden leerwerkplekken en stagemogelijkheden voor de opleidingen tot Helpende niveau 2 , Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4 . Sterker: het begeleiden van leerlingen vinden we super belangrijk en leuk! In alle huizen hebben we regelmatig vacatures voor BBL-ers (beroepsbegeleidende leerweg) en BOL-ers (beroepsopleidende leerweg). Als BBL-leerling krijg je een arbeidsovereenkomst en salaris conform de CAO VVT. En als BOL-stagiair een stageovereenkomst en stagevergoeding conform de CAO VVT.

Het voordeel voor jou is, dat je bij ons echt de kans krijgt om alle aspecten van het vak te leren. Omdat we kleinschalig zijn, is de sfeer heel persoonlijk. En werk je in een klein team, waarmee je samen alles verzorgt. Volop kans om verschillende dingen te doen dus!

In het team is iedereen gelijk. Een verpleegkundige vouwt ook de was, en als leerling kun jij ook lekker op pad met bewoners.

Warmond | 24 uur p/wk

Kerkdriel | 24 uur p/wk

Bergen op Zoom | Uren in overleg


Wat kan je verwachten

Hoewel onze zorg kleinschalig is, kom je in een solide organisatie met meer dan 750 collega's. Fijn, want de meeste dingen zijn daarom goed geregeld. Denk aan arbeidsvoorwaarden, teamsamenstelling en opleidingsmogelijkheden.

Opleiding & Ontwikkeling

Vind jij het leuk om je kennis te verdiepen, of juist te verbreden? Wil je je bepaalde vaardigheden eigen maken? Binnen ons Leerhuis bieden we opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden aan. Digitaal en fysiek, passend bij je functie of op persoonlijk vlak.Functie:bbl-er beroepsbegeleidende leerweg
Startdatum:30-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2210 – 2853
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Gastenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. BBL-ers (Beroepsbegeleidende Leerweg) Het Gastenhuis 30-10-2023

Bekijk ook andere vacatures