Vacature Productiemedewerker Geotechniek

Productiemedewerker Geotechniek in Sassenheim

Organisatie van de Experience Days Watermonitoring in Sri Lanka Ontwikkeling van de Smart Lysimeter, samen met het KNMI The making of... een data platform

Productiemedewerker Geotechniek

Sassenheim, Nederland MBO 0-5 jaar 32-40 uur

Wij zoeken een Pietje precies met een passie voor techniek. Jij steekt graag de handen uit de mouwen en vindt het leuk om aan verschillende taken en uitdagingen te werken. Past dit bij jou? Wij komen graag met je in contact.

Stefan Kok

Mijn missie

Sonderen, of Cone Penetration Testing (CPT), is als techniek voor bodemonderzoek zo'n 90 jaar geleden ontwikkeld. Tegenwoordig wordt het overal ter wereld gebruikt voor het bepalen van bodemgedrag en bodemstratigrafie. Ter uitbreiding van het team zoeken wij een gemotiveerde productiemedewerker die geen uitdaging uit de weg gaat.

Samen met jouw collega's zorg jij ervoor dat de producten binnen de geplande tijd klaar zijn. Je bent mede verantwoordelijk voor het borgen van de kwaliteit van onze hoogwaardige geotechnische meetapparatuur die wij wereldwijd aan onze klanten leveren. Het assembleren, controleren, repareren en verbeteren van de meetapparatuur en de sensoren zijn werkzaamheden die jij gaat uitvoeren. Het kalibreren en installeren van de apparatuur volgens handleidingen en procedures is voor jou geen probleem. Daarbij assisteer je ook bij het schrijven van deze instructies. Met jouw technische inzicht draag jij jouw steentje bij aan het verbeteren van onze producten en het efficiënter maken van de processen.

Mijn achtergrond

je hebt affiniteit met techniek en werkt graag met je handen.

Daarnaast heb jij een flexibele instelling en sta je stevig in je schoenen. Je bent een nauwkeurige teamplayer met oog voor detail, maar vindt het daarnaast ook niet erg om zelfstandig te werken. Van een gezonde tijdsdruk word jij niet zenuwachtig, je bent namelijk een echte doorzetter en gaat geen uitdaging uit de weg. Die techniek kunnen wij jou dan wel leren.

Mijn werkweek

Je wil natuurlijk zeker zijn dat deze baan écht wat voor jou is voordat je bij ons solliciteert. Om je inzicht te geven in de werkzaamheden en werktijden, nemen we je mee in jouw toekomstige werkweek. Wil je een werkdag ervaren? Schrijf je dan in voor een meeloopdag.

8:00

Check gebruiksklaar maken van de meetapparatuur

16:15

8:00

Verbeteringen doorvoeren meetapparatuur

8:00

Check gebruiksklaar maken van de meetapparatuur

16:15

8:00

Verbeteringen doorvoeren meetapparatuur

10:00

Assisteren bij het schrijven van handleidingen

Mijn werkomgeving

Je komt te werken op onze locatie in Sassenheim (Zuid-Holland) en werkt nauw samen met het (nieuwe) team) op onze locatie in Giesbeek (Gelderland). Het team is Sassenheim is te typeren als: hardwerkend, goedlachs en no-nonsense. De communicatie onderling is direct waarbij er altijd ruimte is voor een gevatte opmerking of grapje. Vaak lunchen ze gezamenlijk in hun fijne kantine. Het team in Giesbeek moet nog gebouwd worden. Bij Royal Eijkelkamp hebben wij hoge ambities en wij hopen dat jij daar jouw steentje aan bij wil dragen.

Niet te vergeten

 • Een salaris afgestemd op jouw ervaring en achtergrond
 • Een gezellig en creatief team met de leukste collega's
 • Een sterk groeiend bedrijf met een uitgebreid en interessant productportfolio
 • In Giesbeek de mogelijkheid tot sporten in het bedrijf én bedrijfsfruit
 • Elk kwartaal een Royal Friday met afsluitende borrel
 • Veel vrije dagen bij een fulltime dienstverband (40 uur), namelijk 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Een goede WIA verzekering, door ons geregeld
 • De mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden (op termijn) uit te breiden

Sollicitatieproces

Je kennismaking met Royal Eijkelkamp in 5 stappen toegelicht.

 • Staat er in de vacature een sluitingsdatum vermeld?

 • Gespreksfase

  Zij nemen vervolgens snel contact op om een sollicitatiegesprek op locatie in te plannen. Er worden vaak meerdere gesprekken gevoerd.

 • Eventueel assesment

  Voor sommige functies nemen wij een assessment af als onderdeel van de sollicitatieprocedure. Dit wordt vermeld bij de vacature tekst.

 • Contractvoorstel

  Na een positieve afsluiting van de gesprekken stemmen wij samen af wanneer je begint, hoeveel uur je gaat werken en wat je salaris wordt. Vervolgens krijg je het verzoek van onze HR collega's om benodigde gegevens (zoals diploma en dergelijke) te verstrekken.

 • In dienst

  Je treedt in dienst

  Gefeliciteerd met jouw baan bij Royal Eijkelkamp. Op jouw eerste werkdag zal jouw team je ontvangen. Heel veel succes en plezier in je nieuwe baan.

Een standaard werkdag bij ons telt 8 uur. Afhankelijk van de afdeling waar je werkt begint je dag tussen 07:30 uur en 09:00 uur, en eindigt die tussen 16:30 uur en 18:00 uur. 's Ochtends en 's middags heb je een kwartier pauze, en voor de lunch een half uur.

Royal Eijkelkamp is een familiebedrijf, en inmiddels staat Huug Eijkelkamp, de 4e generatie aan het roer. Dat familiegevoel vind je terug in onze bedrijfswaarden. Sinds 1911 kenmerkt het bedrijf zich door korte lijnen en aandacht voor elke medewerker. Persoonlijke en professionele ontwikkeling wordt gestimuleerd en we maken ook ruimte voor plezier op de werkvloer. En hoewel we continu streven naar innovatie, koesteren we ook ons eigen maakbedrijf en het ambacht dat daar nog dagelijks wordt uitgevoerd.

Welke voordelen biedt het werken bij Royal Eijkelkamp?

Je komt bij ons terecht in een hecht familiebedrijf, waar persoonlijk contact belangrijk is. Er is ruimte om veel te leren en waar mogelijk door te groeien.

Maar natuurlijk krijg je ook een goed salaris, extra veel vrije dagen, elk kwartaal een bedrijfsborrel, bedrijfsfruit en toegang tot onze gym. Lees er meer over op de pagina Arbeidsvoorwaarden .

Wij hebben altijd plek voor gedreven en ambitieuze collega's die ons willen helpen groeien!Functie:productiemedewerker geotechniek
Startdatum:20-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eijkelkamp ToolTech via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Sassenheim
 2. Productiemedewerker Geotechniek Eijkelkamp ToolTech 20-10-2023

Bekijk ook andere vacatures