Vacature Haakarm Chauffeur

Haakarm Chauffeur in Noordwijkerhout

Meeuwenoord Groep is de full-service transport en recycling partner van de Duin- en Bollenstreek!

Meeuwenoord Vervoer heeft 3 specialisaties:
• het vervoer van sierteelt producten (bollen/stekken/planten)
• het transport van bouwmaterialen, machines en hijswerk met autolaadkraan; en
• het transport en de verwerking van afval, grondstoffen en bulkgoederen.

Door onze constante groei zijn wij ter versterking en uitbreiding van ons team op zoek naar een:

Haakarm chauffeur

In deze functie verwissel je afzetcontainers met een haakarm installatie en deze voer je af naar de verwerkingslocatie van Meeuwenoord Recycling. Met de haakarm combi wordt ook afgevoerd naar verwerkingslocaties elders in Nederland. Je bent bij voorkeur in het bezit van een CE rijbewijs en code 95 en je hebt enige relevante werkervaring.

Portaal chauffeur
Als chauffeur portaal rijd je dagelijks diverse routes in de regio Holland Rijnland en de containers voer je af van de particuliere of bedrijfsmatige klant naar de verwerkingslocatie van Meeuwenoord Recycling in Noordwijkerhout. Je bent bij voorkeur in het bezit van code 95.

Wat bieden wij jou?
Bij ons kom je terecht in een informele en uitdagende werkomgeving. Een goed salaris volgens de cao Beroepsgoederenvervoer en (indien gewenst) de mogelijkheid om binnen ons bedrijf door te groeien naar een andere functie. Dit is mogelijk door de variëteit aan werkzaamheden.
Door zowel het bedrijf als de medewerkers worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd.

Ga je bij Meeuwenoord aan de slag dan kom je te werken in een informele omgeving met een enthousiast en gemotiveerd team. Spreekt dit je aan dan zijn we op zoek naar jou!

Interesse in een van deze functies?

Voor meer informatie over ons bedrijf, check onze website!

Meeuwenoord Groep is een veelzijdig bedrijf, waarin onze medewerkers goed tot ontwikkeling kunnen komen. Onze specialisaties kunt u rustig bekijken op deze website.

U ervaart bij ons een prettige werksfeer, gemotiveerde collega's, goede arbeidsvoorwaarden en wij volgen de CAO voor het beroepsgoederenvervoer. Ook specifieke doorgroei- en opleidingsmogelijkheden zijn kenmerkend voor ons bedrijf.Functie:chauffeur haakarm
Startdatum:05-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Meeuwenoord Vervoer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Haakarm Chauffeur Meeuwenoord Vervoer 05-12-2023

Bekijk ook andere vacatures