Vacature Sterke Eventtoppers

Sterke Eventtoppers in Voorhout

Wij zijn continu op zoek naar het leukste personeel uit de regio.

Lekker met vrienden en vriendinnen bijverdienen naast school of studie? Voor de opbouw, afbouw en begeleiding van onze evenementen zoeken wij sterke eventtoppers. Weet jij van aanpakken, ben je sportief én wil je op een actieve manier geld verdienen? Reageer dan op deze vacature.

We zijn voor komende periode op zoek naar sterke jongens en meiden (16+), voor zowel doordeweekse dagen als weekenden. Ervaring is voor dit werk niet nodig. Als je maar hoog kunt springen, flexibel bent, je de hele dag de mouwen kunt opstropen én daarbij kunt blijven lachen. Wij leren je alles over springkussens, stormbanen en evenementen wat je dient te weten.

Wat ga je doen?
Hoofdzakelijk ben jij de logistieke kracht achter IJvents. Jij brengt ons opblaasbaar entertainment van en naar de klanten en zorgt dat alles tijdens het event naar behoren werkt. Het is fijn als je ouder dan 18 bent en een rijbewijs hebt, maar niet noodzakelijk.

Waar nodig ben jij ook de topper die zorgt dat de kinderen veilig van ons entertainment gebruik kunnen maken. Op basis van je enthousiasme, ervaring, ontwikkeling en je eigen wensen word je op verschillende soorten evenementen ingedeeld. En natuurlijk is dit enorm leuk werk om met jouw vrienden en vriendinnen te doen!

Waarom werken bij ons?
IJvents is de grootste leverancier van springkussens, attractiebanen en jubileumpoppen van de regio. Wij hebben meer dan 25 attracties voor springplezier, waarmee we in de regio diverse evenementen organiseren. Je werkt in een professionele, maar vooral gezellige omgeving, met een divers team, variërend van 16 t/m 50 jaar.

Zo, wat dacht je ervan? Zin om ons team te versterken en onze klanten omver te blazen? Mail ons via of schrijf je direct in via het formulier op onze website. Heb je eerst nog vragen? Bel dan even naar en vraag naar .Functie:sterke eventtoppers
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IJVents via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Sterke Eventtoppers IJVents 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures