Vacature Vrijwillige Projectbegeleiders

Vrijwillige Projectbegeleiders in Lisse

  • Redactie Sassenheim
  • 25-01-2024

Vrijwillige Projectbegeleiders in Lisse

Gezocht, Spin in 't web - Stichting Present Bollenstreek


Taakomschrijving

We zijn op zoek naar vrijwillige projectbegeleiders die ons team komen versterken. Als projectbegeleider begeleid je een project van begin tot eind: van projectbezoek tot evaluatie. Je koppelt vrijwilligers aan hulpvragers, hebt contact met hulpverleners, gaat op projectbezoek, maakt afspraken en zorgt dat het benodigde gereedschap aanwezig is. Je bent de verbindende factor tussen hulpgever en hulpontvanger. Om je onze werkwijze mee te geven, zal je eerst een periode met ons meelopen. Tijdens deze periode ga je ook een online-training doen over de 7 stappen van Present. Pas als jij je zeker genoeg voelt om zelf aan de slag te gaan, ga je zelfstandig werken. Je kunt thuiswerken, maar je bent ook welkom om bij ons op kantoor te komen werken. We zullen beschikbaar zijn voor collegiaal overleg of een luisterend oor. We verzorgen vrijwilligersbijeenkomsten en met kerst ontvang je een attentie vanuit het bestuur.

Als vrijwillige projectbegeleider kun jij mensen die zin hebben om iets te doen koppelen aan iemand die het even niet meer ziet zitten. Je zorgt er op die manier voor dat er op één dag heel veel mensen (weer) blij worden. Je doet dit met een team van mensen die je leert kennen. Daarnaast zie je aan het eind van het project ook letterlijk resultaat van jouw inspanning: een fris geverfde muur, een stralende tuin en/of een opgeruimde woonkamer.

Benodigde kennis & vaardigheden

  • Je bent een echte regelaar en houdt structuur.
  • Wat de plannen zijn kun je goed overbrengen naar het team van vrijwilligers.
  • Je ziet uitdaging in klussen bij mensen die soms eenzaam zijn, soms onhygiënisch, met armoede te maken hebben of grote verzamelaars zijn)

Omdat je bij kwetsbare burgers over de vloer zal komen, vragen wij een VOG voor je aan. Wij vinden de werkrelatie die we samen hebben belangrijk. We streven er dan ook naar om langere tijd met elkaar te werken. Een jaar minstens, maar wij gaan voor een duurzame relatie.

Je bent baas over je eigen tijd en agenda. Dus hoe vaak en hoe lang jij werkt, kun en mag je, naar eigen inzicht indelen.


Stichting Present Bollenstreek
Rembrandtplein 150
2162 EH , Lisse

Wassenaarsestraat 5
2201 RD Noordwijk
Functie: vrijwillige projectbegeleider Startdatum: 24-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vrijwilliger Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Welzijn Noordwijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:vrijwillige projectbegeleider
Startdatum:25-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Present Bollenstreek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Sassenheimkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de sassenheimkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Sassenheim
  2. Vrijwillige Projectbegeleiders Stichting Present Bollenstreek 25-01-2024

Bekijk ook andere vacatures